Dragon Age: Inquisition - viszlát, előző generáció!

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 7.
  • Hír
Link másolása
Nem lesz több letölthető tartalom a Dragon Age: Inquisition PS3-as és Xbox 360-as verziójához, erősítette meg a BioWare. De ne csüggedj, ha új konzolt vásárolsz, mentéseidet átviheted PS4-re, vagy Xbox One-ra.

Megszűnik a Dragon Age: Inquisition PS3-as és Xbox 360-as verziójának tartalmi támogatása, ezentúl csak az új konzolokra jönnek majd a DLC-k. Ideje hát generációt váltaniuk azoknak, akik nem akarnak lemondani az új kalandokról.

Szerencsére az érintettek átvihetik a mentéseiket a PS4-es és Xbox One-os változatba. Az import/export funkciót a hónap végén érkező Patch 8 élesíti - tudtuk meg a játék hivatalos blogján.

Természetesen a mentések átvitele csak az adott gyártóhoz tartozó konzolokon érvényes. Például az Xbox 360-as verzió állásait nem vihetjük át PS4-re.

Ha az előző generáción megvásároltad a Jaws of Hakkon vagy a Spoils of the Avvar DLC-ket, akkor azok ingyen elérhetőek lesznek az új konzolokon is - feltéve, ha ugyanazt a PSN- vagy Xbox Live-fiókot használod.

Az alábbi FAQ részletesen segít neked a mentések, a trófeák és DLC-skinek exportálásában.

11.
11.
biohazard rex
10.
10.
RiKolto
Kifosztás, olyan könnyen beszélnek, hogy vegyél másik konzolt+ dlc-t, Azt gondolják, hogy kiszarja reggelente az ember a pénzt és már meg is van oldva minden!
8.
8.
arcadia
Még a fővonalat sem vittem végig olyan monotonná vált a harc.. Sajnos:(
6.
6.
Juha
Magyarul: pl. ps3-ra megvetted, akkor ennyi volt, viszlát, vegyél egy konzolt+egy dlc-t, ha tetszett, és teljes játékot szeretnél, holott elvileg azt vettél.

Ha csak egy pici jogász is meglátja ebben a lehetőséget, nagyon híres lehet, mint a gamertársadalom képviselője!

Nyerni ugyan nem fog, de reklámlehetőség az van benne bőven!
5.
5.
leviske
Ezt mondjuk már közölhették volna anno a vásárlókkal. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy milyen DLC van késülőben, hogy erre igényt éreztek.
3.
3.
get_connected
Igazából ezek a DLC-k voltak a játék alapjai, amiket később félre tettek. Innovatív módon szerették volna létrehozni a világot, de a régi konzolok miatt nem volt lehetséges.
Most, hogy megnyílt a fejlesztők előtt egy ilyen terep, mondhatni kedvük szerint ihatják az új konzolok végtelen forrását. ezért végre megálmodott víziót, amit a kezdetektől szerettek volna, a játékos társadalom elé tehetik, feltétel nélkül.
vagyis konzol vásárlás a feltétel, de értitek.
2.
2.
frissfülü
#1: yxfrpnzl@getairmail.com
1.
1.
Gykrizsi
Nem látom ennek effektíve mi értelme, egy dlc-ért úgysem vessz senki konzolt, ez szimplán szemétség csak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...