Dishonored 2 - friss részletek érkezetek

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 7.
  • Hír
Link másolása
A Dishonored 2 társrendezője, Harvey Smith néhány új információt árult el Corvo (és Emily) második kalandjáról. A prológus után választanunk kell a két karakter között, döntésünk drasztikusan befolyásolja a játékmenetet.

Mint ismert, a Dishonored 2-ben Corvo mellett már Emilyt is irányíthatjuk, ám a küldetések között nem választhatunk közöttük szabadon - tudtuk meg a játék társrendezőjétől, Harvey Smithtől. Az úriember a Mashable-nek adott interjúban kifejtette, hogy miután teljesítettük a prológust, kötelezően választatnunk kell Corvo és a száműzött császárné között.

Ha egyszer választottunk, döntésünket nem lehet visszacsinálni. Corvóval vagy Emilyvel nyomulva drasztikusan változik a játékmenet, noha ugyanazokat a küldetéseket teljesíthetjük. Emily kicsit okosabban küzd, míg Corvo old-school módon. Pluszban a lány mindössze 25 éves, míg a férfi igazi veterán.  

Ráadásul a speciális képességeink is változnak. A férfival nyomulva visszatér a klasszikus Possession, Rat Swarm és Blink skill, miközben a hölggyel játszva a Far Reachet, a Shadow Walkot és a Mesmerize-t kapjuk meg. A Far Reach másként működik, mint Corvo Blinkje. A lány egy mágikus indát lőhet ki, amivel a nehezen elérhető helyekre húzhatja fel magát, de közben mindvégig látható marad, ám Corvo teleportálás közben láthatatlan.

Emily így magához ránthatja az ellenfelét, akit a levegőben ölhet meg. Helyváltoztatás közben a lendületet is figyelembe kell vennünk - futás és ugrás után a "kötél" saját fizikával rendelkezik.

A két eltérő játékmenet miatt minimum két végigjátszás benne lesz a Dishonored 2-ben, amely 2016 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

24.
24.
#7: Igazad van.
Legyen az koppincs az egesz.
[facepalm]
Az elso dishonored jo volt.
Az ac meg egy tucatragya hulyegyerekeknek.
Mario 3d kb. Csak a mario jatek az ac meg egy mosladvany, buta tortenettel, fos gampayel.
Nem a fost kell masolni.
22.
22.
Nekem ez inkább úgy érződik, hogy mivel e módszerrel úgyis garantálva van a 2 végigjátszás, nem kell magából a játékból annyit kihozni, hogy magától is újra nekiálljon az ember. De ne legyen igazam, ez egyelőre úgysem túl valószínű szerintem sem, valamint ez az egyiküknek meg kell halnia ötlet (#14) baromi jól festene. Már látom is magam előtt, ahogy a prológus végére valami hatalmas szarba keverednek, amiből ránézésre egyik se mászik ki, aztán a semmiből megjelennek a választási lehetőségek. Mondjuk "Sacrifice Corvo / Sacrifice Emily", amolyan Telltale-féle drámaisággal. Rideg lenne.
21.
21.
ice99
Már alig várom,hogy megjelenjen
20.
20.
PaulMarloW
kiváncsi leszek tényleg ilyen jó lesz
19.
19.
Red-E-Kamp Van
#18: ezért kérdeztem éppen, mivel eddig csak Emily volt számításba véve, mint játszható karakter.
de most itt van Corvo is, tehát ez csak plusz és még az is, hogy a történet összességében azonos marad, bármelyik karaktert választjuk.
tehát ez csak plusz tartalomként fogható fel.nem tudtam a legjobban átadni mire gondolok, de talán érted.
Úgyhogy jó játékot a későbbiekben, mert szerintem az lesz!
18.
18.
Macifasz
#7: Az nem zavart volna, ha nem Corvot irányítjuk hanem Emilyt. Sőt. Bár így, hogy Corvo is partyban van valszeg vele kezdek majd.
16.
16.
Red-E-Kamp Van
#14: Spoiler figyelmeztetés hol marad? :D
15.
15.
overdosed90
#14: vagy rescue mission! :)
14.
14.
dan65
Szerintem az lesz a cselekmény elindítója,hogy az éppen nem választott karakter meghal és innentől jöhet valami bosszúállós alapfelállas.
13.
13.
moonborn
Akkor már tennének bele Co-op rendszert is,de emellett okosan csinálják,lehet Emily nem tetszene mindenkinek igy elveszithetik az első rész rajongóit (Magamból kiindulva,a csaj engem nem fogott meg),de ha Corvo is benne lesz akkor jöhet :)
11.
11.
hadzsime
Ez úgyis egy olyan játék, amit többször is végigvisz az ember és nem unja meg.
Én speciel örülök hogy két szereplő közül választhatunk pláne ha ettől "drasztikusan változik a játékmenet".
9.
9.
Shannaro
Ha kiválasztjuk pl Corvo-t, akkor addig Emily mit csinál? Illetve fordítva...
8.
8.
Red-E-Kamp Van
#7: Személy szerint a GTA V-ben utáltam, hogy küldetés közepén rám erőltették a váltást.
eddig gondolom Te is, mint mi, abban a tudatban voltál, hogy csak Emily lesz az irányítható, arról mi volt a véleményed?
6.
6.
Red-E-Kamp Van
két végijátszás lesz legalább. de ha csak egyet választhatnék, hát Corvo.
5.
5.
giga321
2 végigjátszás akkor így megvan. Mondjuk az első részt is 2x toltam.
2.
2.
Macifasz
Ez így szar. :-/ Minden küldetés vagy fejezet előtt lehessen választani, de ez így, hogy az elején választottál, akkor onnantól kezdve csak vele és a másikkal nem...nem tetszetős. :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...