Mennyi újdonságot hoz az idei Assassin's Creed?

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 21.
  • Videó
Link másolása
A sorozat halad a korral, kilőhető csáklyával lengedezhetünk a háztetőkön, lovaskocsit lophatunk magunknak, és akár több ellenféllel is végezhetünk egyszerre az Assassin's Creed: Syndicate-ben. Ezekről szól az új videó.

Noha a közelmúltban már láttunk egy hosszabb gameplayt az Assassin's Creed: Syndicate-ből, most egy olyan előzetes érkezett a Ubicentral jóvoltából, amely az idei epizód újdonságait veszi számba.

A viktoriánus Londonban játszódó rész csak ott változtat az eddigi recepten, ahol feltétlenül szükséges. Oké, a vezethető lovaskocsik és a filmszerű bunyók azért megérnek egy misét.

Az Assassin’s Creed: Syndicate október 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

35.
35.
KopyAti
A második rész óta halott ez a játék! S egyre csak rothad, és rothad!
34.
34.
NoRush
Úristen mi a jó büdös picsa ez... Alapból nem lenne ezzel gond, csak lett volna a neve inkább: A man in hat: the horse killer.

EZ NEM ASSASSIN'S CREED. Szégyellheti magát a UBI... És akkor még a Unity-re panaszkodtunk. Ehhez képest az maga volt a mennyország.

Ekkora szart...
32.
32.
Drazhar
A videót kinyomtam a 3/4-énél annyira szánalmas, ahogy próbálják óriási feature-nek beállítani ezeket a szarságokat. Szánalom kategória már ez a cím.
30.
30.
#20: Akkor nem tudsz angolul.

#19, #24: Nagyon is igaz amit mondasz, de számomra a fő gond nem az, hogy éppen változik/nem változik a játék, hanem mint mondtam, el akarják velünk hitetni, hogy mennyire király amit megint összehoztak. A Unity után ne azt mutogassák nekünk, hogy ha majd eldobunk egy kést, annak hangja is van. (Egyszerűen érezni az egészen, hogy nincs mivel villogni idén.) Mutassák azt, mennyivel stabilabb lett a játék - már ha valóban az lett -, hogyan fut konzolokon, hogyan optimalizálták PC-re. Mutassák a karaktereket. (Régen menőnek számított, hogy találkozhatunk majd da Vinci-vel vagy Machiavelli-vel!) Ne azzal próbálják növelni a bevételt, hogy jobb játék összerakása helyett a végtelenségig egyszerűsítik, hogy az 5 éves gyerek is élvezhesse, meg ne a GTA-ra vagy akármi másra akarjanak hajazni. Az AC maradjon AC, nyújtsa azt amiért mindig is szerettük. AC2 után jött még 2 olyan játék, ami minimális érdemi változás mellett közel, ha nem ugyanannyira szórakoztató maradt. Egy elcseszett részt viszont nem tudnak újra eladni, lovaskocsik ide vagy oda, és sajnos az sem elég, ha optimalizálják, mert minden más ugyanaz. Hiába sikerül jól, mindenki arra gondol majd, hogy akkor mi a francért nem tudták ugyanezt összehozni már tavaly. Olyan helyzetben van most az Ubi, amiből sehogy nem jön ki jól, max valódi vérfrissítés segítene. Például egy teljesen más helyszín. A máshogy összelegózott Párizst hiába nevezik Londonnak, senkit nem érdekel. Legyen akkor valami keleti környezet, és/vagy térjünk vissza a természetbe, ha már a Black Flag-re olyan gyönyörűen meg tudták csinálni.

És ha nem tudnak normális járműveket belepasszírozni, csak dodzsemező lovakat, akkor ne is tegyék bele.
27.
27.
patka21991
A leap of faithnel miert nem esik le a kalapja? :-) Mar az AC3-ban Haythamnel sem ertettem ezt. :-)

Az lenne mar a nagy ujdonsag az AC-ban, hogy nem csak bizonyos kuldeteseknel viselhetnenk az ellenseg ruhajat, pl. a voros kabatosoket, hanem barmikor, amivel elkerulnenk az eszlelest.
23.
23.
Stranger
#21: Persze, csak most az AAA játékok ezerszer annyi költségből ontják a fost.
22.
22.
DON GONDOCS
Akarom látni hogy miben lesz ez több mint az előző részek, de ez a videó pont az ellenkezőjét sugalja, marad a monoton csinálj meg y egykaptafára készült mellékfeladatot, hogy befejezd a fő küldetést. Csak most könnyebb lesz a közlekedés. Mondjuk az előző részt nem lesz nehéz túlszárnyalni, de ez télleg teljesítmény?
21.
21.
TeddySnow
#20: "Hiányzik a régi kor. 80-as 90-es évek. akkor még minden művészet volt."
Vigyázz, a nosztalgia hajlamos elhomályosítani az emlékeket. Rengeteg fos ömlött akkor is, csak egyesek hajlamosak ezt elfelejteni.
18.
18.
medson
Az egy nagy fícsör hogy bejárhatom Londont meg megnézhetem London nevezetességeit??? tényleg??? mert a korábbi részekben nem lehetett ilyet áh.. Nah meg ez kampós köteles cucc is röhej, szóval már mászni sem kell, nem kell kitalálni bonyolultabb épületeknél hogy hogy juss fel a tetőre, csak felkel lőni azt a szart és 1-2mp n belül felmegy, nevetséges hova süllyedt ez a franchise.
17.
17.
lacinho01
Mennyi ujdonságot? Lesz kalapja a palinak. Amugy a magyar felirat a játékhoz már fel sem merül ?
16.
16.
gomba56
#11: Ha ló ölne embert akkor azt mondanám, hogy lovagtalanság, de inkább szépen kussolok, mert badarságot írtam... Érteeeed?
15.
15.
Red-E-Kamp Van
#11: Figyi thecook! akartam kérdezni valamit, de most hogy megtudtam, hogy hülyébb vagy mint egy ló, inkább a szomszéd birtokán lévő nyihaprofesszort kérdem.
12.
12.
kopic
Ez valami katasztrofális. Remélem 6-7 pontoknál többet nem fog kapni, bár a sok birka úgyis megveszi és fogyni fog, mint a cukor.:S
11.
11.
#3: Az, hogy lovakat olsz meg, embertelenseg. Az nem, higy emberek szazait nyirod ki a jatekban?
10.
10.
kryszisz
Én konkrétan a videót sem bírtam végignézni, annyira nem jött át. Hangulat 0, a harcok bénák, az, hogy még mindig egyesével támad az ellen pedig egyenesen szánalmas így az 5000. rész után. Kár, hogy a 4. rész már nem megy el, pedig azt isteníti mindenki (volt szerencsém kipróbálni haveromnál PS4-en, és azt kell mondjam: jogosan), de ha lesz gépem akkor azt mindenképp pótlom majd...de az új éra tuti kimarad.
9.
9.
Lehet lőni a lovakra, és? A Far Cry-ban nem ugyanúgy halomra öltük az állatokat?

Egyébként szánalmas, hogy mostmár konkrétan azokkal az apróságokkal reklámozzák ezt, amilyen változtatások korábban eleve benne voltak az új részekben, mert ez volt a minimum. A nagyobb újítások (pl hajózás) mellett ezeket csak futólag említették. Most meg rögtön ezekkel kezdik. Ennyire nincs mit mutatni. Ráadásul ahogy még most is hülyének néznek, az nagyon irritáló. 10 újdonság, amit E3 alatt még az éles szeműek sem láttak? Hát persze hogy nem baszki, mert a demoban nem lövöldöztek lovakra, és nem is próbáltak 4 ellent kinyírni egyszerre. A lovaskocsi fizikája meg nevetséges. Ez már szőrszálhasogatás, de számomra az se számít újdonságnak, hogy az új helyszínű játékban közlik velem, hogy bejárhatom az új helyszínt. Duh!

#2 +1 Az a szomorú, hogy én már a Revelations óta ezt magyarázom, de évről évre romlik a helyzet.
8.
8.
A bunyók inkább nevetségesek mint jók. Semmi hangulata nincs ennek. A ubisoft nagyon elcseszte az AC játékokat.
6.
6.
headhunter86
Ez a videó nemhogy meghozta volna a játékhoz a kedvem, hanem konkrétan elvette. Ez nálam már kihagyós lesz, pedig összes AC-t kitoltam, legtöbbet 100%-ra.
De ez olyan budget kategória mint a fene.

Ha ez is sikeres lesz megeszem a kalapom.
5.
5.
gomba56
Lelőhető lovak. Ez igen bravó. Majd az állatvédők pattognak, az ubi meg mossa kezeit :)
Furcsa irányt vett fel az AC. Nem azt mondom, hogy nem lehetnek lovaskocsik, meg modernebb környezet, de előttem is írták, hogy ez már nem "Assassin" játék... Tiszta batman feelingem van...
2.
2.
Stranger
Ezek a legnagyobb újítások? Lőj a lovakra? Nézd, hogyan halsz meg? Szerintem nem kellett volna vonó izé sem, úgy látszik már tényleg minden játékot felgyorsítanak, nem lehet egy félmásodperc üresjárat sem, mert pistike azt nem élvezi. Szerintem nem is illik bele a játékba...
1.
1.
PaprikaJancsi
Nekem tetszik, mondjuk én csak az AC4-et vittem végig, ami nekem bejött. Evvel a vonóhoroggal jól megoldották a nagy utcák problémáját, viszont így a mászások öröme is elveszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...