The Last of Us - bakelit kiadást kap a soundtrack

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha akad még köztetek olyan, aki rajong a bakelitlemezekért és a The Last of Usért, akkor számára most eljött a remek alkalom, hogy gyönyörű, limitált szériás változatban is beszerezze a játék teljes zenei hanganyagát.

Kora délelőtt jelentette be a Mondo, hogy ismét piacra dobják a The Last of Us soundtrackjét, csak ezúttal limitált példányszámban elkészült bakelitlemezen. A négylemezes kiadáshoz Olly Moss és Jay Shaw készítette a borítóterveket, a csomag pedig egyaránt tartalmazza Gustavo Santolalla alapjátékhoz és a Left Behind DLC-hez komponált melankólikus dallamait.


Ez a gyönyörű négylemezes, kifejezetten rajongóknak és gyűjtőknek szánt változat 75 dollárba fog kerülni és holnaptól lehet majd beszerezni. A Mondo azonban nem erősítette meg, hogy mikor indul a vásárlás, így érdemes sűrűn frissíteni a csapat honlapját vagy Twitter-oldalát.


31.
31.
SLi
#28: khmm...
https://bfrenzy.s3.amazonaws.com/items/370846919389.jpg
30.
30.
LAZLOW20
#29: Bocsi, igazad van rosszul fejeztem ki magam.
29.
29.
Stranger
#28: A digitálisban sincs kevesebb hangtartomány. Inkább az a baj, hogy tényleg mindenki úgy hallgat zenét ahogy az utolsó mondatodban leírtad.
28.
28.
LAZLOW20
A Vinyl aka Bakelit sokkal gazdagabb hangtartománnyal rendelkezik,és sokkal ''melegebben'' adja vissza a hangot más adathordozóknal.A mai digitális formátumok a közelébe se érhetnek,de aki pl Bluetooth os soundbar-on hallgatja a Youtube ról lerippelt Niki Minaj-t,annak ezt ugyse tudod elmagyarázni.
25.
25.
XStormsniperX
#17: Látom wont már megtanultátok elviselni, ha már az én kommentjeimet törölgetitek... :D
23.
23.
Turley
kimoderált üzenet
15.
15.
#13: Nem jártak ezek New York-ban öreg. Aki hallotta J Dilla-t a lemezboltban ahogyan a zene nagyságáról beszélt még akkor régen...:)
14.
14.
arcadia
Itt a hangulat a lényeg nem pedig a technika! Jamma panelt sem kötök rá hd tv-re mert nem az igazi. Kiadhatták volna egy szar usb sticken is de az, hogy nézne már ki.. Nem értem miért kell ebbe belekötni és lefikázni:( pláne sokan szeretik az ilyen jellegű retró dolgokat manapság akkor ők mind prolik mert milliós nes gyűjteményük van és csöves erősítővel hajtják a B&W Nautilus hangfalakat? Egy olyan hangfalpár egy jó csöves eerősítővel egy pár éves merci ára.. Gondolhatod mennyire proli emberekről van szó....;)
9.
9.
arcadia
Polivinil-klorid:)
8.
8.
rappit
Egyébként postázzák MO.-ra. Mindenképp rendelnék belőle.
7.
7.
rappit
Ne írjunk má' bakelitet srácok. Nem az és sosem volt az
Vinyl, ejtsd: vinil vagy LP (long play).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...