2018-ban jön a Jurassic World folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Elképesztően nagy siker a Jurassic World, úgyhogy aligha meglepő, hogy a stúdió folytatást szeretne neki. A premier dátuma már meg is van, és úgy néz ki, a főszereplők is visszatérnek.

Nekünk ugyan nem tetszett a film, de a Universal valószínűleg a számokat nézi, azok pedig szép nagyok: a Jurassic World eddig 1,522 milliárd dollárt hozott a stúdiónak, ezzel pedig felülmúlta a Bosszúállók 1,52 milliárdos eredményeit is. A kasszasikereket felvonultató toplistán így már csak két film fut a Jurassic World előtt, igaz, a Titanic (2,186 milliárd dollár) és az Avatar (2,788 milliárd dollár) is eléggé elhúzott.

Ennek tükrében tehát korántsem meglepő, hogy folytatást kap a mozi, és mint kiderült, 2018. június 22-én számíthatunk az új rész premierjére. Az már biztos, hogy Bryce Dallas Howard és Chris Pratt visszatérnek a főbb szerepekre, a forgatókönyvet pedig Colin Trevorrow és Derek Connolly fogja írni.

31.
31.
X-COM
#11: Gratula. Kis gyermekekkel ilyen véres filmet nézel.
30.
30.
Aanash
#26: Ha a gyerek végig nézi ahogy az Indominus Rex embereket tép szét és zabál fel,akkor a Mad Max sem fog fejfájást okozni neki...
29.
29.
PS4jacksony
Nekem nem tetszett ez a film ...." Édi raptorokat csináltak " Micsoda dolog volt ez ?

És a Trex is hiányzott nagyon.
Nem értem a bevételt.....
28.
28.
dcba
#11: Ilyenekrol ne is almodj, mert akkor a kis kolkoket nem lehet bevinni es azert a JP mindig is inkabb nekik szolt.

Amugy a Telltale csinalt egy jatekot, abban volt vmi ilyesmi, h jottek a kommandosok, de arra mar nem annyira emlekszem, h miert. Mind1, ha szereted a filmet, akkor erdemes jatszani a jatekkal, mert lenyegeben az is egy film, csak nyomkodni kell a gombokat es megy a story.
27.
27.
Mr.Dead
#21: Imádom az ilyen hozzászólásaid :")
26.
26.
SLi
#23: gyereket be tudod vinni a mad max-re?
el is dőlt a dolog.
25.
25.
SLi
24.
24.
kopic
A Batman v Superman trailert meg nem bírtátok kirakni. -.-
23.
23.
goblinfing
Ez az egész jurassic park hype 1 vicc..az egész trágya alkotás beárnyékolta az igazi jó filmet amit úgy hívnak hogy Mad Max..
22.
22.
DexHun
Megnéztük, nem mondom, hogy a kedvenc filmem, de tetszett, még mindig a Parkos részek a legjobbak, bár a 3 után ez tetszett a legjobban...
12.
12.
Yanez
#11: Egy véleményen vagok veled. Semmivel sem volt rosszabb, mint az elsô JP, csak ugye az akkor új volt, ergo elôször láttunk "élô" dinókat. Még szép, hogy azt a hatást mégegyszer már nem lehetett bedobni, s ezért pl ahogy lentebb írták, szerintem a fô dinot (anno T-Rex) is felesleges lett volna az elejétôl rejtegetni.
11.
11.
Cipo3
6 és 9 éves gyerekemmel most néztük meg az első részt 3D-sen, otthon a kanapén. Értelemszerűen volt pár "most fordulj el", de én most is nagyon élveztem. Elképesztő, hogy megcsinálták utólag a 3D-t.

A JW nekem nagyon bejött. szerencsémre a kritikákat olvastam és amin kiakadhattam volna azt már előre tudtam és túltettem magam. Az első 20 perc volt számomra borzalmas, annyira szájbarágós párbeszédek voltak, hogy fájt.

De film után még 2 nap múlva is a hatása alatt voltam. Értem ez alatt, hogy én is a motoron akartam ülni...stb. Tehát voltak nagyon jó részek, amik maradandóak és volt számtalan lapos is, de megéri a mozijegyet ,7 pontot adnék rá.

SPOILER!!!!

Szerintem a következő filmben egyértelműen a dinók hadrendbe állítását fogják kibontani.
10.
10.
ArrowCross
A szarnak minek folytatás?
9.
9.
jaybob
Egyébként ezekkel a mai látványfilmekkel az a legnagyobb probléma, hogy a rendező szépen feldobja a kamerát a levegőbe és ennek hála már a 10. percben mindent látott a néző. Ha a JP első részében már akkor mutogatták volna a T-Rex-et, mikor felengedték a kecskét, akkor bizony nem durrant volna akkorát a T-Rex kerítésen való átsétálása. Amúgy ahhoz képest, hogy abban a 120 perces filmben össz-vissz 8 percig látunk dinokat, még ma is simán nézhető a faék egyszerűségű, ám jól kidolgozott sztorinak és szereplőknek hála.
8.
8.
jaybob
Az a baj ezzel az új Jurassic Park-kal, hogy tisztára olyan, mintha egy rajongói film lenne az első rész tiszteletére. Persze a rajongók nem tudnának ennyi pénzből gazdálkodni, nem is erre gondoltam, hanem magára a témájára. Nem értem miért kell ugyanazt még egyszer moziba vinni. Érthető, hogy manapság a pénz az úr, de miért nem tudnak egy teljesen új forgatókönyvet írni egy ilyen kaliberű filmhez? Simán rámehettek volna az ijesztgetésre mint a második részben. Pl játszódhatott volna a film az első és a második rész között és szólhatott volna mondjuk arról, hogy a Dennis Nedry-t megbízó fazon odaküld zsoldosokat a szigetre, hogy találják meg a borotvahabos flakont, amiben a dino dnsek vannak. Simán bele lehetett volna magyarázni, hogy a flakonban nyomkövető van. Szóval ledobnák a csapatot, akik sec-perc alatt megtalálják a keresett tárgyat, majd mire ráeszmélnek, hogy hova is kerültek, már megtizedelték őket a raptorok. A maradék túlélő célja az lenne, hogy megkeresse a központot és segítséget hívjon a kimenekítéshez.
Én nem vagyok hozzáértő ember, de szerintem egy ilyen bujkálós-menekülős film simán jó lett volna... Ja nem! Ez már nem fér bele a PG-13-ba!
7.
7.
PaulMarloW
csak legyen hogy folytatniuk
6.
6.
Skygameboy
Szerintem egész jó kis film volt az 1. Része. Lehet hogy kicsit gagyi meg gyerekes de bőven jó volt látvány filmnek. Nálam Ultron tatát simán lenyomta. Pedig a szuperhősöket jobban preferálom mint a dinókat.
5.
5.
Henry82
#4: Van egy két igazán jó jelenet benne, de manapság már nem üt akkorát, mint régebben (szerintem ma, 2015-ben, az eredeti film se ütne). Igazából kb a közepéig nagyon jó kis film, érdekesen és látványosan vezeti be a nézőt a buliba, aztán sajnos elkezd csökkenni a színvonal, a vége meg konkrétan zs kategória. Moziban mindenképp érdemes megnézni, csak állj fel és menj ki a madártámadás után :)
4.
4.
felegyi
Még nem láttam az elsőt, de a hallottak alapján a sztori nem volt 5 csillagos tűzijáték. De adta-e annyira az adrenalinlöketet egy-egy része, mint amikor anno leállt a kiránduló kocsi konvoj, a T-rex áttépte az áramtalanított kábeleket, majd zaklatta az ott ülőket? Ha az ehhez hasonlók megtalálhatóak benne, engem vittek a második részre...
3.
3.
Tr4nCe
#2: Hidd el, sokan mennek dinókat nézni. :) Az egy olyan kora a Föld történetének, amit szerintem minden gyermek szeret. Pont ezért sem lesz hatalmas story az ilyen filmekben. Egyszerű mint a pofon, könnyen emészthető, és szórakoztat.
2.
2.
Grabowsky30+
Nem volt egy nagy szám, tipikus olyan film amit eladott a címe! Miről fog szolni? Megint megnyit a park és megint elszabadul a pokol? Van még ember aki elhiszi, hogy semmi baj nem történhet és elmegy dinókat nézni? :D
1.
1.
Tr4nCe
Ennyit ér kb. a kiritkusok értékelései. :) Ahogy Lagzi Lajcsi mondaná: Ő nem énekes, hanem muzsikus. Szórakoztatni akar, nem szonátákat írni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...