Metal Gear Solid V - kiszivárgott a térkép

Link másolása
Mint minden játék, a Metal Gear Solid V is meg fogja kapni a saját kis gyűjtői változatát. Ebben a csomagban helyet fog kapni a játék térképe is, melyről idő előtt szivárgott ki egy kép.

Egyre közeledik a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenése, már csak bő egy hónapot kell rá várni. A sorozatban újdonság lesz, hogy ezúttal egy óriási, országrész nagyságú területet is bejárhatunk majd, így igazi open world élményt nyújt a játék. Ilyen címek esetében fontos a bejárható terület nagysága, melyről már eddig is volt némi információnk, nemrég azonban egy részletesebb térkép is kiszivárgott róla.

A térkép a gyűjtői változatban biztosan benne lesz, de nagy eséllyel az alapcsomagban is helyet kap majd, mint az az open world játékoknál már megszokott. Bár a minőség nem valami jó, és a betűk is nehezen olvashatóak, azért csak óvatosan a közelítéssel, nehogy valami spoileres részbe olvassatok bele. 

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra szeptember 1-jén, PC-re pedig szeptember 15-én jelenik meg.

6.
6.
overdosed90
#4 Én úgy tudom PC-n csak digitálisan lesz elérhető a játék!
5.
5.
shatterhand
Nekem az jott le hogy térkép ide vagy oda ez inkabb helyszíne amiket kiválasztva odavisznek es nem egy sandbox fele szabadon bejárható terület. Mintha minden pálya egy ground zeros lenne es az ahhoz kapcsolódó feladatok közt lehet mazsolazni meg szabadon variálni kit hogy olunk meg mint a hitmannel.
4.
4.
Inferno
Srácok vki tud róla h az editionök megjelennek-e PCre??
3.
3.
EBR2000
És ez csak Afganisztán... Még tudunk az afrikai területről is. Mellesleg lehet, hogy van még egy ismeretlen, be nem jelentett map is. Hú de várom!
1.
1.
PS4jacksony
Jó nagynak tűnik itt aztán lehet mókázni ..Csak abban bízom,hogy nagyon jó játék lesz !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...