Resident Evil-bejelentés közeleg?

Link másolása
Ezúttal is egy védjegybejegyzés árulta el, hogy nagy eséllyel egy új Resident Evil-játékon dolgozik a Capcom. Egyelőre a címen kívül azonban semmi biztosat nem tudunk, és a Capcom sem kommentálta az esetet.

Újra egy védjegybejegyzés árult el egy játékot: ezúttal a Resident Evil-sorozat új tagjáról ránthatták le a leplet idő előtt. Európában a Capcom a beszédes "Umbrella Corps" nevet védte le, Japánból pedig egy dokumentum is előkerült, mely már "Biohazard Umbrella Corps" néven hivatkozik a címre. Ebből az is kiderült, hogy a projekt egy kézikonzolos, nagygépes vagy telefonos játék is lehet.

      

Idén már két Resident Evil-játék is megjelent, az egyik az első rész feldolgozásának HD-sített változata volt, a másik pedig a Revelations 2. Jelenleg egyetlen Resident Evil-játékról tudunk, hogy készül, ez pedig a Resident Evil: Zero újrakevert kiadása.

21.
21.
p3ti
#20: Paranoia lvl 99.
20.
20.
be lehet fejeznia fikázást és az okoskodást. Ellnkező estetben lehet csinálni egy Gamekapocshoz hasonló oldalt, megmutatni mennyire vagytok tájékozottak és irtok jó cikkeket. Ha ez nem megy, akkor csöndben lehet maradni, avagy építő kirtikát normális hangnemben írni. Ilyen egyszerű.
19.
19.
p3ti
#18: Ennek az lesz a vége hogy minden csak remasteredekre fog épülni és semmi jó ötlet, új játék nem lesz a piacon.

Condemned és Cold Fear -t amúgy nagyon szerettem. De szívesebben látnék egy condemned 3mat..
Mivel a mostani játékok fejlesztési költsége az eget csapdossa ezért senki sem vállal rizikót semmiért. De azt ne mondja már senki hogy egy Capcom..aki borzasztóan nagy tapasztalattal rendelkezik nem tud összerakni egy Resident evil 4 kaliberű részt...
18.
18.
crytek
#17: Mivel ezek a HD-Remakes-Remestered-akárminek nevezett újrakiadások felújítások járnak a legkisebb munkával (jóval kevesebbel mint egy vadiúj game) és hozzák a milliókat nem csoda hogy mindenki ömleszti magából ezeket.

Nekem lenne pár game-re ötletem amit új engine-el felújítva kiadhatnának megint:

Gothic 1-2
Cold Fear
FEAR 1
Far Cry
Rallysport Challange
Condemned: Criminal Origins
Call of Duty 2
Jade Empire
Brothers in Arms: Road to Hill 30
17.
17.
p3ti
#12: Pont azért fogja kiadni a Capcom újra. Hisz az elmúlt pár évben semmi értelmeset nem tudtak az asztalra tenni..hát kiadják a kész játékaikat újra és újra.
16.
16.
DON GONDOCS
#12: Átaludtad az elmult 1,5 évet? mennyi játék kapott remastered kiadást ami kisem hűlt? (tisztelet a kivétel)
Nem lennél egy jó üzletember az biztos xD.
Pedig pont így gondolkonak ezek az emberek.
Most nemtudom eldönteni hogy viccelsz, vagy ugratsz.
14.
14.
crytek
"Jelenleg egyetlen Resident Evil-játékról tudunk, hogy készül"

Akkor frissicsétek az infoitokat mert ezer éve hírezték már az egész világon hogy 876 ezer éve készül a Resi 7. Hát ezt se tudjátok szörnyű.
13.
13.
GAMEROD
#2: Na meg te se vagy jobb.
12.
12.
GAMEROD
#4: Resident Evil 6 HD? Jól vagy? Alapból tudta a HD felbontást, ráadásul még ki sem hűlt az a játék. Nem lennél egy jó üzletember az biztos xD
11.
11.
GAMEROD
Én több mint 20 RE résszel játszottam, de a Revelations széria legalább olyan gyenge mint a Dead Aim és az ORC. A többi rész pedig kivétel nélkül emlékezetes.
8.
8.
godach
Szerintem, egy hetedik rész bejelentés lesz. És, ha fel akar kapaszkodni, ha vissza akarja szerezni a játékosok kegyeit, akkor meg fogja csinálni a 2.-3.- részt is úgy ahogy megkaptuk az elsőt és ahogy érkezik a Zero is.
Igaz, sok munka, de a két eladást véve viszont még akkor is biztos siker.
7.
7.
#4: A Resi 5 sokkal szebb és jobb is,kevesebb meló lenne mint a 6,
szal nem hiszem hogy a 6 lenne(de nem lehetetlen hogy az a fos lesz..)

Részemről egy új nagygépes résznek örülnék a 4. / 5. stílusában :)
6.
6.
arcadia
Rezi2 full riméket a népnek!:))
5.
5.
PS4jacksony
Resident Evil Kart ...Ha már tippelni kell :)
4.
4.
strike19
#2: Capcom mindig mindent Remasterel és HD-sít úgyhogy biztos van rá igény.De én Resident Evil 6 HD tippelnék mert azon kell a legkevesebbet foglalkozni.
3.
3.
respectpele10
2# Nem csodálkoznék :D
2.
2.
DON GONDOCS
RESIDENT EVIL 5 hd remaster még nem volt így arra tipelek
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...