New Game+ játékmódot kap a The Witcher 3

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 28.
  • Hír
Link másolása
Végéhez közeledik a The Witcher 3: Wild Hunt ingyenes DLC-sorozata, így aligha meglepő, hogy utoljára egy nagyobb ajándékkal szeretnének kedveskedni a fejlesztők. Jön a New Game+ játékmód.

Május óta kapható a The Witcher 3: Wild Hunt, így jó eséllyel többen is akadnak köztetek, akik többször is végigjátszották az év egyik legjobb játékát. Nos, azok a fanatikusok, akiknek már nem tud újat mutatni a cím, valószínűleg meg fognak őrülni a The Witcher 3 utolsó ingyenes DLC-jéért, ami hozzáadja a játékhoz a New Game+ módot is.

Nagy dobásra készül tehát a CD Projekt RED, talán ez is az oka annak, hogy az adalék nem érkezik meg a héten, még dolgozniuk kell rajta a készítőknek. Hogy mikor számíthatunk a megjelenésére, az nem derült ki, a játék hivatalos Facebook-oldalán későbbre ígérték az első részleteket a srácok.

A The Witcher 3 a megjelenése óta kapott kisebb-nagyobb bővítményeket, és bár az ingyenes sorozatnak vége, a lengyelek már gőzerővel hegesztik azt a két expanziót, amelyekért fizetni kell ugyan, de lényegesen tartalmasabbak lesznek az eddigi DLC-knél.

43.
43.
Báloszi
Érdekes, ilyenkor semmi nem történik amikor a GK szentjei anyázzák egymást, köddé váltak a modik. Bezzeg ha értelmes emberek vitáznak, mint pl. Admin, likvidál gyula akkor megy a cenzúra ezerrel.
39.
39.
godach
35.
35.
Arian
#31: Ez a komment nem csak neked szól, hanem Boss-nak is, de azért valljuk be, ezt értelmesebben is le lehetett volna rendezni. Mindkettőtöktől az jött le, hogy nem bírjátok elviselni, ha egy számotokra kevésbé értékelhető alkotást a többség szeret, méghozzá nagyon.

Apropó, már egyszer talán írtam erről(nemcsak ezen az oldalon), hogy nekem a Last of Us nem volt akkora durranás, pedig direkt mások unszolása miatt vettem meg PS3-ra anno. És mert valamennyire tetszik a Revolution - Walking Dead hangulatának párosa benne. Lehet, túl magasra helyeztem a mércét, de nekem nem tetszett a történet kiszámíthatósága, nem tetszett az sem, hogy a játékmenet egy idő után már monotonitásba fulladt, a mesterséges intelligenciával és az ellenségeim változatosságával is éppúgy gondjaim akadtak, de ugyanakkor elismertem, hogy jó volt, pörgős volt és egyszeri alkalommal élvezetes is. Soha nem mondtam, hogy rossz játék lenne, csupán mások az igényeim. Erre valahol csak azért is belém kötött valaki, hogy mégis melyik YouTube videóban játszottam ki a játékot? Elkezdett utálatot táplálni irántam, csak mert nem vagyok a többséggel. Ilyenkor nehéz félre tenni az indulatokat, de végülis sikerült normálisan megtárgyalnom vele mindent anélkül, hogy elfajultak volna a dolgok.

Ha még nem tettétek volna, olvassátok el a Lord Vader által írt, A Fanboyság pszichológiája című blogot és valahol magatokra fogtok benne ismerni.
32.
32.
godach
28.
28.
LAZLOW20
#13: Teljesen más látni a képeket,meg ténylegesen játszani a programmal.A Youtubos agyontömöritett videók után,amikor megvedtem és elkeztem játszani vele a lélegzetem elált olyan szép a játék konzolon,el se tudom képzelni hogy milyen szép lehet Pc n.Természetesen vannak kisseb hibák benne mint mminden gamma-ba,de nekem ez az elsö Witcher játékom(ne kövezzetek meg)és ha az atmoszféra ,a felfedezés meg az egész úgy beszippant,hogy elvonási tüneteim vannak amikor nem játszok,az azért tényleg jelent valamit.
UI:Szerintem a Last Of Us is hatalmás játék ,de a kettöt összehasonlitani olyan mint ha a balettot hasonlitanád a focihoz.
27.
27.
expresss
az teljesen esélytelen hogy az új játékmód egy fps nézetet takar?
21.
21.
Arian
#13: Nem tudom, én valamiért nem úgy látom, mintha annyira elsiklanának a hibái felett. Jó néhány fórumon megfordultam már és szinte mindegyikben hemzsegnek a hibákról szóló kommentek. Sokaknál amúgy nem olyan kaotikus a helyzet. Volt, aki egyáltalán nem futott bele komolyabb hibába, más meg talált befejezhetetlen küldetést is, mint jómagam. Nálam például összesen 3 idegesítő hiba lépett fel az említett befejezhetetlen küldetéssel együtt, melyek közül az egyik letudható volt egy újratöltéssel. A többi mind olyan probléma, ami bármely más játékban előfordul. Sajnos az a helyzet, hogy egy ilyen bazinagy és rendkívüli módon szerteágazó játékban, lehetetlen mindent hibátlanul megcsinálni. Oké, ez nem mentség, de annyi idő nem áll rendelkezésre, hogy évekig csak hibákat javítgassanak és teszteljenek... van egy határidő, ami után már muszáj megjelentetni egy címet. De egyébként, szélsebesen elkezdtek dolgozni a javításokon és mostanra már nagyon szépen haladnak vele. Megtehették volna, hogy nem csinálják ennyire nagyra és hosszúra, de ez így ütött igazán nagyot! Vagyis azoknak, akiknek bejött a széria.

Az meg, hogy jóval többen áradoznak róla, mint szidják, az lehet számodra érthetetlen és idegesítő, de mindezektől függetlenül hidd el, hogy egy csomó embert kiábrándít a rengeteg bug, ami benne van. Engem még kicsit a harcrendszer egyszerűsége is zavar, pedig alapvetően élvezetes, de például egy Dragon Age Inqusition harcrendszert, jobban preferálok, mivel ott több taktikai lehetőség állt rendelkezésre.
18.
18.
Skandara
A simulate save file, hogy fog működni NG+ban? Ugyan úgy megkérdezi mi volt, mint első alkalommal, vagy itt már azt veszi alapul amit első alkalommal választottunk? Remélem lehet ismét választani.
13.
13.
godach
#12: Olyan hibák és lehetőségek felett elsiklanak, amikért más játékot a földbe tipornak. Elhiszem én, hogy jó meg minden. Láttam képeket, csodálatosak a tájak, változatosak. Olvastam spoilermentes leírásokat és számomra most olyan a The Witcher mint egy Fantasy Mass Effect (amit imádok) tehát távol áll tőlem, hogy egyszemélyes keresztes hadjáratot folytassak ellene, csupán hangot adok amikor elfogultságot látok valami iránt. Hangot adtam anno az ME 1.-nél is és a San Andreasnál is amik mai napig n.o1 gamek nálam.
És itt kezdődik néha a fanboykodás, amikor még civilizált, indokolt válaszoknál is az jön, hogy én vagyok a köcsöggyerek, akinek nem fut a witcher ;)
12.
12.
Arian
#11: Érdekesen vélekedik? Ezt hogy érted?

Én amúgy örülök ennek a lehetőségnek, csak már javában benne vagyok a 2. futamban. A 3.-at meg majd akkor fogom elkezdeni, ha már meg van a két nagy kiegészítő.
10.
10.
JcGross
Véégreee! Ezért sírtam már mióta, hogy milyen jó lenne egy NG+. Nagyon szívesen végigjátszanám mégegyszer, de a faszom se akar megint nulláról indúlni.
9.
9.
azureknight0715
Nos én most tartok a 2. végigjátszásnál, megpróbálok mindent megcsinálni, elsőnél sajna kihagytam néhány dolgot, bár lett volna lehetőségem bepotólni de kíváncsi vagyok egy másik befejezésre is. Mellesleg remélem a gwynt kártyák is megmaradnak, illetve kitalálnak majd valamit hogy ne lehessen még1x begyűjtei a ritka lapokat me az túl op lenne.
7.
7.
arcadia
Diablo 1 -ben is volt már:)

dcakee : DS ng+ rendszere tényleg parádés. A Rezi4 is nagyon tetszett így:)
5.
5.
godach
DiabloII-ben találkoztam vele először. Akkor még hasra estem, pedig alapból benne volt.
4.
4.
shooter1234
#3: *még amik eddig nem voltak. (korán van, nem tudok írni :D )
3.
3.
shooter1234
#2: A Dying Lightban is lett valami hasonló utólag. Akkor jött ez a lehetőségféle oda, mikor kijött hozzá a hard mod ha jól tudom. Én ott kipróbáltam, a szintek és a cuccaim is megmaradtak, a sztori kezdődött előről, de értelemszerűen nehezebb volt. Meg azt hiszem ennél a nehézségnél lehetett szerezni Gold tier fegyvereket még ami eddig nem volt.
2.
2.
Tyler89
NG+ csak az elötte végig vitt szinten lehetséges, vagy nehezebbre is lehet kapcsolni? A Last Of Us-ban ezt csak egy trükkel lehetett megoldani, viszont a DmC-ben meg lehetett váltogatni a nehézségi szintek között minden fejlesztés megtartásával, bár az konkrétan nem NG+ volt.
Előbb-utóbb szeretném platinázni, de legnehezebb fokozaton végig vinni 0-ról nem csak nehéz, de "unalmas" is, mindent újra beszerezni és felfejleszteni.
1.
1.
exonic
Ez annyit tesz hogy megtarthatjuk cuccainkat, szintünket meg mindent csak annak megfelelően nehezedik a játék is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...