Káoszba fulladt a Street Fighter V bétatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 28.
  • Hír
Link másolása
Noha a Capcom nyilvánvalóan azért is szervezett bétatesztet a Street Fighter V-höz, hogy kiszűrje a szerverproblémákat, a hétvégén történtekre valószínűleg ő sem számított.

A Street Fighter V első PS4-es bétatesztje július 23-án vette kezdetét, a játék szerverei azonban azonnal mattot kaptak a játékostömeg miatt, a legtöbben még csak be sem tudtak jelentkezni a játékba. A Capcom alig egy órával az indulás után lekapcsolta a szervereket, miután azonban az alkalmi javítások sem segítettek a problémákon, rövidesen közleményben jelezték a nagyérdeművel, hogy huzamosabb karbantartást terveznek.

Másnap újra elérhetővé vált a játék, és ahogy a híradásokból vissza lehet követni, nem is kapcsolták le egy darabig, viszont a helyzet így is katasztrofális volt a hétvégén, ezért követhette mindezt a Capcom bejelentése: a cég sűrű bocsánatkérések közepette tudatta, hogy a bétatesztet elhalasztják, és csak akkor indítják újra, amikor már tényleg vállalhatóak lesznek a körülmények. Hozzátette továbbá, hogy a hétvégi bétatesztet gyakorlatilag nem számolják (vagyis ugyanúgy három kör teszt van még hátra), ráadásul azok a játékosok, akik megpróbáltak játszani a napokban, kapnak majd valami ingame jutalmat a szenvedéseikért.

4.
4.
Nothing
"a játék szerverei azonban azonnal mattot kaptak a játékostömeg miatt"

Hmm...akkor ez nem káosz, hanem siker! Mármint, csak egy laza béta és máris mekkora az érdeklődés! :)
(legalábbis én így magyaráznám a dolgot az öltönyös-nyakkendős nagyokosok értekezletén...)
3.
3.
Raam989
Nincs ebben semmi különös, erre való a béta tesztelés. Inkább most legyenek ilyen bakik, mint a hivatalos megjelenés után. De ha ezek után géz lesz a premier játékkal, akkor az nagyon ciki lesz...
1.
1.
deviques
Tanúsíthatom, péntek óta próbálom és még egyszer sem engedett be a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...