GC 2015: Hivatalosan is bemutatkozott a Mafia III

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A 2K Games a Mafia-sorozat hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy valóban fejlesztik a Mafia harmadik részét. A nagy bejelentésre és az első mozgóképes anyagra egészen a Gamescomig kell majd várnunk.

A 2K Games hivatalosan is megerősítette, hogy a múlt hónap végén is pletykált Mafia III valóban fejlesztés alatt áll, és az idei Gamescomon mutatkozik be. A nagy leleplezésre augusztus 5-én kerül sor, mégpedig egy trailer kiséretében.

44.
44.
MrLentoFan
Nah ennek örömére elő is keresem az első részt! A második rész egyszer elég volt! Mintha egy cenzúrázott South Parkot néztem volna! A többit pedig már leírták a többiek!

#34 ezt látod nem is tudtam :(
43.
43.
Roli91
#22: Teljesen 1et értek!
42.
42.
Roli91
Az első 2 széria nekem mindent vitt főleg a 2. több dolog is nagyon tetszett benne elsőként kiemelem az egész történetet utána a kocsik,zene valamint a város hangulata.nagyon oda tették magukat a csehek.Nagyon örülök,hogy végre 5 év után bejelentették a 3. részt is már nagyon vártam.Ami nekem a 3. részben nem nagyon fog bejönni mégpedig az izomautók.Bizom benne,hogy minden olyan dolog benne lesz a 3. részben is mint pl. tankolást tudom igy kiemelni és azt is nagyon remélem,hogy onnan fog folytatodni a történet amivel a 2. rész befejeződött mert a kép alapján nem ugy tünik.Sajnos már nem Daniel Vávra a rendező igy vannak kétségeim de remélem az uj csapat is fog valami nagyot alkotni!
41.
41.
Mafia 2 egy rakat szar volt. Azoknutan meg plane h tiz evet vartunk ra. Az egyik legnagyobb csalodasom az elmult 25 evben, amiota jatszom.

Felo, hogy a harmadikat is elbasszak.
40.
40.
mestermagyar
#39: De az régi motoros. :DDDDDD
Viccet rendezte: mestermagyar
Forgatókönyv: mestermagyar
Mellékszereplők: crytek
39.
39.
crytek
Jó volna ha az 1-et is kiadnák újra mai engine-el! Epic lenne!
38.
38.
dvs00
Remek hír!! Vajon idén érkezik még? Nem mellesleg ezen a képen 60-as 70-es évekbeli autók vannak. Megint ugrottunk az időben, ez jót fog tenni, gondolom rengeteget merít Scorsese - Casino ('95) és Nagymenők (Goodfellas - '90) filmjeiből. Amit nagyon jó lenne ha ezeket hozná némileg kevesebb clichével, a békebeli első rész minden pozitív tulajdonságával, bődületesen hosszú story móddal, és némileg GTA-sabb játékmenettel (dinamikus napszak/időjárás/free roam, rengeteg jármű/fegyver stb.) A látvány, a hangulat és a zene borítékolhatóan rendben lesz.
37.
37.
mestermagyar
#29: Azt híresztelték hogy már az USA-ban fejlesztik. Lehet túl sok volt a fuck a csehes mafiákban xd.
36.
36.
GAMEROD
A Mafia 2 egy hulladék volt. Nagyon remélem nem cseszik el a 3-at, és nem spórolnak ki belőle semmit. Egy semmilyen, buta, arcade szemét. Pedig mennyire vártam. Emlékszek a demóhoz külön hacket szedtünk le hogy elmehessünk a város demo miatt lezárt területein túlra. De mikor kijött a teljes, azt hittem ideg-összeroppanást kapok. Egy full arcade fos, egy szar ami annyit sem tudott mint a 7 évvel azelőtt megjelent első része.
35.
35.
swadawa2
#34: Boccs a dupla hsz-ért,

http://www.game-archivist.com/empirebay/

https://tcrf.net/Mafia_II

Ezt a két oldalt ajánlom.
34.
34.
swadawa2
#9: És ezt lenne jó tudnia mindenkinek, aki azt mondja jó kis játék volt,
ja jó volt, nekem is tetszene ha nem ismerném azt a milliónyi dolgot amit kivágtak belőle és fenn maradtak adatai, fájlai a könyvtárban, és ezek mellett kitudja még mi volt aminek nyoma se maradt.

Ez a játék tényleg az évtized játéka lehetett volna, televolt mindennek szó szerint, a város élt, voltak véletlenszerűen generáló esetek amikhez odamehettél ha akartál, saját ház-saját kocsi-szalon is van erre, volt "tisztelet""ismertség" mérő, aminek az volt az érdekessége, ha már nagy volt akkor a rendőrök elnézést kérnek hogy üldöztek :) voltak kezes fegyverek mint a mafia1-ben-baseball ütö kés stb,
arról ne is beszéljünk, hogy még fegyver licenszünk is lehetett, lockpicking skill-t is fejleszteni kellett, és nem akarom tovább írni mert lerobanna a GK.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mikor ezt meglátta a kiadó, tudta, hogy a pár év múlva megjelenő GTA V olyan lessz mint egy lepkefing, és elvágta. Bár egy ideig abban reménykedtem hogy azért tette ezt mert a GTA V-be akarják beletenni, de csalódnom kellett, az ottani város is halott :)
33.
33.
dante92
Úr Isten! Úr Isten! Úr Isten!!!!
32.
32.
GAMEROD
Én is fel voltam háborodva hogy le lett húzva, a demója még jó volt de a teljes játékban be kellett látnom hogy igazuk volt a fikázó cikkeknek és értékeléseknek . Nagyon gyér lett, fele annyi lehetőség nem volt benne mint az első részében. Rövid lett, gyenge arcade küldetések, ismétlődő épületek ismétlődő bent tartózkodó személyekkel (pl. benzinkút, útmenti büfék) kocsiból nem lehetett kifelé lőni, tömegközlekedési eszközök csak dísznek voltak pedig a Mafia1-ben hangulatos volt magasvasutazni). Mindenki várta a DLC-ket, de azok még arcade-bb szarok lettek.
31.
31.
roli33
Fú, emlékeztek a Mafia II tesztje alatt mennyi hozzászólás volt, mert lehúzta a tesztelő? :D GK "botrány" volt a javából.
30.
30.
DarkLord
Jó lenne egy igazán kemény Mafia játék, amiből nem hagynák ki a lényeget és vágnák meg az összes opciót, mint a 2. részben. Legyenek benne a családok és döntéseink legyenek, hogy kihez leszünk lojálisak illetve milyen család feje leszünk egyszer (én eltudnám képzelni egy nagyon átfogó sztorit, a semmiből utca kölyökként kezdenénk és szépen a Mafia vezérévé kellene fejlődnünk a játék végére, hogy aztán az ellenséges családokat szépen kicsináljuk egyesével...).

Bár nekem a 2. rész is tetszett nem tagadom. A zene a kor és az évszakok váltakozása is tetszett benne, az elején a havas város nagyon feeling-es volt. Azt hiszem fel is rakom mindkettő részt újra! Bár most "megjelent" a Lords of the Fallen elég jól elvagyok vele :)
29.
29.
godach
A witcher csak úgy jött ide, mint keleti fejlesztők jó játéka. Mivel ez is innen megy majd, hátha megszorongatja a konkurens GTA-t.
28.
28.
logic5
A Witcher hogy jön ide? A GTA még talán ellenfél... De ezt jobban várom, mint anno a gétéát.. kb 20 percet játszottam vele...
26.
26.
Chrysh
Értem én, hogy a Mafiának nagy kultusza van, de megmondom őszintén én a Prosecutor's Villa résznél két okból fejeztem be a játékot: 1.: Az akkori koromhoz képest piszkosul nehéz volt, és csak azt a küldetést vagy 100szor próbáltam újra, 2.: Mire eljutottam eddig a küldetésig, addigra már kiveszett belőlem a vágy, hogy tovább vigyem ezt a maffiás szálat.

Azt pedig végképp nem tudom, hogy az első és a második rész kihagyásával bele lehet-e kezdeni a harmadik részbe, szóval számomra ez a brand felejtős....
23.
23.
dzsiádzsó
Egyébként csak engem zavar picit a szenzációhajhász cím?
Bemutatkozott és a bejelentették között van némi eltérés, főleg, hogy utána a cikkben cáfolják saját magukat, vagy legalább ne múltidő lenne, hogy már be is mutatkozott a játék, mert egy deka infó nincs róla.
22.
22.
PS4jacksony
A második részt nagyon szerettem igazi hangulatbomba volt.De mennyivel többet ki lehetett volna hozni belőle ! ! !

Egy igazi gengszter film felnőtteknek a harmadik részt remélem teljesen átgondolják,és sokkal több lehetőséget ad a játékosnak !
21.
21.
dzsiádzsó
Nagyon várom, mostanában a keleti fejlesztők egész jó játékokat dobtak össze (Witcher), így talán most is megszorítják a kategória királyát a GTA-t, főleg, hogy nekem a GTA V igen csak gyengécske lett sok tekintetben.
Eddig temettem a játékipart (joggal), de most kezdenek szállingózni a jobb címek, kár, hogy már konzolok erősebbek nem lesznek, így maradok pc-n és várom a Tomb Raidert, Fallout4-et, Mafia 3-at :)
20.
20.
mestermagyar
#17: Én állatira élveztem.
19.
19.
mestermagyar
#14: A mafia 1 az 1920-1930-as években játszódott. A mafia 2 2.vh-ban indít, utánna pár 1945-6 küldi után évekre börtönbe kerülsz hosszú évekre és valami 1955-60 körül jösz ki. Konkréten van kocsi ami akkor már nem jár az évekkel koraibb küldetésekben meg igen.

Teljesen érthető, bár lassan kikerülnek a mafia hatóköréből, és a GTA-val konkrétan versengeni nem lenne jó.
18.
18.
Dízel
Jo volt a masidik resz csak keves volt a tartalom. Az uj resz ahogy latom tenyleg kicsit kozelebb fog allni idoben hozzank, ugy a 70' - 80'as evek kornyeken. Kell a valtozas. Bar ettol fuggetlenul en imadom a 20' 30'as evek whiskytol es szivaroktol buzlo maffia idok atmoszferajat.
17.
17.
Beniciodeltoro
Az volt már, hogy a második rész rossz volt ?

:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...