Just Cause 3 - ismerd meg Rico Rodriguezt!

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 29.
  • Videó
Link másolása
Nem tudod, hogy ki az a Rico Rodriguez? A fiatalember a Just Cause-játékok főhőse, ráadásul földön, vízen és levegőben is képes borsot törni a diktatúra talpnyalóinak orra alá. Az új fejlesztői napló őrá koncentrál.

Az Avalanche Studio munkatársai beszélnek nekünk a Just Cause 3 főhőséről, Rico Rodriguezről. A figura már kétszer borított lángba banánköztársaságot, de mindig akad egy újabb karhatalom, ami ellen forradalmat szíthat.

Ámokfutásának csak a játékos fantáziája szabhat gátat. A visszatérő kilőhető horognak hála, még a levegőben sem talál legyőzőre, meglovagolja a repülőket is, de a földön és a vízen is káoszba boríthat mindent.

A Just Cause 3 már játszható formában lesz jelen az idei Gamescomon, a végleges változat pedig december 1-jén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
logic5
6.
6.
McDuff
ez a játék nálam mindig is szoros összefüggésben állt a GTA-val...gyerekként amikor elkezdtem GTA-zni (az eggyel kezdve) mindig rengeteg órám elment azzal hogy csak szimplán ökörködtem, baromkodtam, mészároltam, rendőrök elől menekültem, átjött haver, akkor főleg, vhogy nem érdekeltek a küldetések csak akkor ha már nagyon ráuntam baromkodni. Az első GTA amit kijátszottam végig a Vice city volt(de előtte azt is megelőzte több órányi hülyeség :)
Aztán ahogy kezdtem komolyodni (és öregedni :/) és jött a többi GTA átálltam csak a küldetésekre már az első lemez berakás után, nem mozgatott már a trollkodás...az 5-ben pl sztem egyszer nem értem el 5-s körözési szintet,azt se tudom mik jönnek akkor. De nem zavart mert jók voltak a küldetések.
És amikor már azt hittem hogy megmaradok vérkomolynak és kihalt belőlem a gyermek, akkor jött a Just Cause széria! Nah ott minden megint visszaállt a fordítottjára: a küldetései nem voltak annyira jók, nem is tört hogy végigvigyem (bár aztán végig vittem) ellenben szétcseszni az egész szigetet, nah az ott működött a legjobban! és miért? MERT CSAK! :D
mai napig rendesen élvezni tudom a játékot, pedig több mint 50 óra után már nem tud újat mutatni, vhogy sokkal több a lehetőség benne mint a GTA-ban.
Ez a rész is biztos történetileg, színészileg rohadt gagyi lesz, de amíg minden robban a levegőbe addig nem érdekel :P
5.
5.
XuChi
Vajon ez is olyan dög unalom lesz mint az előző két rész??
2.
2.
Hunszi
karácsonyi ajándék :D
1.
1.
SwordFish
Ezzel fogom meglepni magam szülinapomra :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...