Dying Light - jön a The Following expanzió

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 29.
  • Letöltés
Link másolása
Már egy ideje pletykálnak arról, hogy hamarosan járműveket is vezethetünk a Dying Lightban. Nos, ez immáron hivatalos, elvégre a Techland bejelentette a The Following címen futó kiegészítőt. Hatalmas lesz!

A Techland emeli a tétet: a frissen bejelentett bővítmény, a The Following új térképe nagyobb lesz, mint a Dying Light összes eddig helyszíne együtt, amire szükség is van, elvégre a csomag a járművezetésre fókuszál majd. Egy buggy volánja mögé pattanhatnak a játékosok, miközben az új történetről sem kell lemondaniuk.

A Season Pass birtokosai extra költség nélkül tehetik magukévá a The Following DLC-t. A dátum és az ár még nem ismert, további részleteket a Gamescomon árulnak el a fejlesztők, zárt ajtók mögött.

9.
9.
shooter1234
Én is várom már ezt a kiegészítőt, a történet folytatása miatt. Ez az expansion dolog jó dolog, régen az első cod -hoz is az UO is ez volt (meg diablo 2 -höz is volt). Ha ilyen dlc -k jelennének meg manapság, akkor sokaknak egy szavuk sem lenne.
7.
7.
Spectrum
#6: Mindenképpen!
Amúgy a Dead Islandban is voltak autók és se zombipuszta, se töltelékhelyszínek, szóval én nem aggódok.
6.
6.
Akkor lehet erdemes lenne megvenni most a ps summer sale kereteben :-)
3.
3.
respectpele10
Ha nem lesz olyan nagyon drága, akkor tuti vétel. :)
2.
2.
godach
Anno én a DLC-k bejelentésénél ilyesmi tartalmakra gondoltam, meg mint a Fallout és Borderlands kiegészítői. Egy szavunk nem lenne, ilyen tartalom mellett. Respect.
1.
1.
zsocc-nrg
Az nem semmi! Szép nagy tartalmat hozzácsapnak az év egyik legjobb játékához, örülök hogy még mindig így törődnek vele a fejlesztők :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...