GC 2015: Új infók jönnek a Horizon: Zero Dawnról

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Guerilla Games egyik fejlesztője, Mark Norris a Twitteren erősítette meg, hogy az idei E3 egyik meglepetéscíme, a Horizon: Zero Dawn is jelen lesz Kölnben. Állítólag új látnivalókat és információkat is kapunk majd.

Az idei E3 egyik legkellemesebb meglepetését okozta a Guerilla Games, amikor egy új Killzone helyett bemutatták az évek óta készülő Horizon: Zero Dawnt, ami egy olyan hatalmas nyitott világban játszódik, ahol a természet visszaszerezte azokat a területeket, amelyeken most már csak egy megbukott, elfeledett civilizáció romjai találhatóak. Egy olyan világban találjuk majd magunkat, ahol már nem az emberiség a domináns faj, hanem hatalmas gépek állnak a tápláléklánc tetején. Mi egy fiatal törzsi lányt, Aloyt alakítjuk majd, akivel leginkább az lesz a feladatunk, hogy megismerjük saját sorsunkat.


Szerencsére Kölnben, a jövő héten elrajtoló Gamescomon se kell nélkülöznünk a játékot, a csapat ugyanis a Twitteren erősítette meg, hogy ugyan a Sony nem tart idén konferenciát, játékuk azért kint lesz az expón. Új infókat, látnivalókat ígérnek, és augusztus 4-én egy német nyelvű streamet is szerveznek.

A játék valamikor 2016-ban debütál, kizárólag PlayStation 4-en.

6.
6.
MrLentoFan
#1: Vajon miért nem!? (teljesen szubjektíven)
4.
4.
Turley
#2#3: hatalmasat röhögtem, köszi
3.
3.
Cipo3
#2: Te google translattel fordítod amit írsz?
2.
2.
A Pulyka
Ezeket a képeket sem láttam még, de úgy néz ki meg fog lehetni lovagolni is a gépszornyeket, és látom komolyabb mordályok is lesznek az íjon kívul, mert így elég vicces egy kétemeletes robotmadár pojájába tolni, hacsak nincs valami robbanotoltet a nyilvesszore szerelve :D
1.
1.
crytek
Szarjanak sünt nem jön pc-re :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...