Minden, amit a Van Helsing: Final Cutról tudni kell

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 30.
  • Videó
Link másolása
A várva-várt Warhammer 40K-játéka előtt a Neocore még egyszer nekifut a The Incredible Adventures of Van Helsingnek. A Final Cut névre keresztelt csomag az egész trilógiát tartalmazza, minden finomsággal együtt.

A The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut a trilógia minden egyes darabját tartalmazza 45 dolláros áron, beleértve az 50 órás kampányt és a végjátékot is. A magyar fejlesztők ráadásul néhány új funkcióval is készülnek, úgyhogy ez tekinthető az igazi definitív kiadásnak.

Persze nem kell újra fizetni érte, ha már mind a három Van Helsing-játékkal rendelkezel, ez esetben ugyanis ingyen megkapod a pakkot. A Final Cut szeptemberben landol a Steamen.

Itt egy részletes bemutató arról, hogy mi vár ránk a játékban:

3.
3.
Uh, szerintem zoenn fuss neki mégegyszer, mert első mondatban: "Final Cut a trilógia minden egyes darabjáték tartalmazza 45 dolláros áron" - darabjáték

Második mondatban: "úgyhogy ezt tekinthető az igazi" - ezt

Ezen kívül ha jól tudom lesz Xbox One verizó, ahogy Gykrizsi is kérdezte, arról ha semmi infó nincs, akkor én nem adnám a címnek azt hogy MINDEN, amit tudni akarunk, semmit se tudunk meg :D
2.
2.
crytek
Frankó, 3-4 hét azt ez is bundleba lesz várjuk :D :D
1.
1.
Gykrizsi
Az XOne-os verzióról van már valami hír?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...