Bemutatkozik az Angry Birds 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 30.
  • Hír
Link másolása
Ma végre elstartolt Androidon és iOS-en a Rovio mobilsorozatának valódi, számozott folytatása. Az Angry Birds 2-ben az alapok változatlanok maradnak, de megjelennek a főellenségek és immáron free-to-play címmel van dolgunk.

Hiába beszélünk valódi folytatásról, a Rovio marad a kaptafánál az Angry Birds 2 esetében is. Az alapvető játékmenet változatlan marad, még mindig különféle madarakat kell kilőnünk egy csúzliból az építmények és a disznók elpusztítása céljából. Természetesen fejlődött a grafika is.


Immáron teljesen free-to-play játékról beszélhetünk iOS-en és Androidon is. Eltérően a korábbi Angry Birdsöktől, ahol egy prémium és egy hirdetésekkel teletömött verziót kaptunk, a folytatásból csupán egyetlen változat létezik. A madarak használatával az életünk is fogyni fog, újratöltése időbe telik, csak ingame valuta elköltésével nem kell várakoznunk. Igen, ez utóbbiból valódi pénzért is bevásárolhatunk, de a fizetésre szolgáló drágaköveket napi kihívások teljesítésével is megszerezhetjük. 

A játékban megjelentek a főellenségek is, amiket nem egyszerű elpusztítani. Amellett, hogy több sebzést fognak fel, csak ütőképes stratégiával likvidálhatóak.

13.
13.
Simsfan
"Ha ennyire nem tetszik akkor nem kell vele foglalkozni ez az egyik!"

Gyermekemmm mire is való a kommentszekció? Ez valahogy mindig elfelejtődik.

"Végülis ti is csak letöltitek, utána meg megy a fikázás. "

Le sem töltjük, minek?

"Az ég világon semmi gond nincs a játékkal, ez egy sima Angry amit megkapsz szebb grafikával."

Az előddel ellentétben fizetős, érdemi változás viszont sehol. Szóval visszalépés.
11.
11.
gomba56
#10: Az ilyen játékosok miatt tart ott a játékipart, ahol tart... támogatjátok a sz@rt...
10.
10.
Lizard0828
Ha ennyire nem tetszik akkor nem kell vele foglalkozni ez az egyik!Végülis ti is csak letöltitek, utána meg megy a fikázás. Mégis mit vártatok az AG2-től, Meg is akarjátok simogatni a kis madarakat:D
Fizetős, na és akkor mi van, a mai világ miről is szól tessék mondani!?Lehúzás, átbaszás....meg még sorolhatnám. Az egész játékipar ma már CSAK erről szól.
Odatesznek eléd egy gyönyörűen csillogó gyémántot, majd mikor a kezedbe veszed rájössz, hogy egy nagy lófaxt sem ér.
Az ég világon semmi gond nincs a játékkal, ez egy sima Angry amit megkapsz szebb grafikával. Ti semminek nem tudtok örülni!
Elnézést a fogalmazásért, és akinek nem inge.....;)
9.
9.
gomba56
Pff, már lejárt lemez az AB... nagyítóval kell keresnem az újdonságokat...
6.
6.
Blueberry
Ez egy sz@r :( 25 percenként kapsz 1 életet,de maximum csak 5db lehet,ez de ismerős!!!tuti ezis olyan hogy az egyik szinten nem juthatsz tovább ha nem fizecc :) végűlis ingyen töltheted,csak minden másért kell perkálni
5.
5.
Simsfan
"Immáron teljesen free-to-play játékról beszélhetünk iOS-en és Androidon is"

Mi az hogy immáron??? Az angry birds mégis mennyibe kerül???

"A madarakat használatával az életünk is fogyni fog, újratöltése időbe telik, vagy ingame valuta elköltésével nem kell várakoznunk. Igen, ez utóbbi valódi pénzért is vásárolhatunk, lényegében drágakövekről van szó, amit napi kihívások teljesítésével is szerezhetünk. "

Na EZÉRT nem igazán mondható, hogy free-to.play.

"főellenségek is, amiket nem egyszerű elpusztítani. Amellett, hogy több sebzést fognak fel, csak ütőképes stratégiával likvidálhatóak."

Nahát. Csak nem? Mintha egy ötévesnek kellene a fejébe verni a videojátékok logikáját,

4.
4.
logic5
#3: Mondjuk a trailer hatalmas lett szvsz :D
3.
3.
logic5
Leszedtem iOS-re... Kritikán aluli, ha nem fizetsz sok ezret.. FOS
2.
2.
dcba
"A madarakat használatával az életünk is fogyni fog, újratöltése időbe telik, vagy ingame valuta elköltésével nem kell várakoznunk"

Ezt elolvasva dontottem ugy, h koszonom nem kerem. Komolyan nem kepesek mar csinalni egy normalis jatekot mobilra, amit az ember megvesz es nem rakjak tele IAP-el es reklammal, meg eleterovel?
1.
1.
DON GONDOCS
Gondolom ebben már multi is lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...