Star Wars: Battlefront - ilyen lesz a Blast mód

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 31.
  • Hír
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a DICE leleplezte a Star Wars: Battlefront eddig ismeretlen játékmódját. Olyan nagy meglepetés nem ért minket: sima, 10v10-es küzdelmekre kihegyezett Team Deathmatchről van szó.

Beigazolódtak a feltételezések, tényleg a közelharcra hegyeződik ki a Star Wars: Battlefront frissen leleplezett Blast módja, amely ismerős lehet a Battlefield-sorozat rajongói számára (BF3: Close Quarters DLC, valaki?).

A Blast módban két tízfős csapat esik egymásnak a Birodalom és a Lázadók oldalán, az erre specializált térképeken. Az a frakció nyer, amelyik elsőként éri a 100 ölést, vagy 10 perc után a legtöbb pontja van. Igen, ez a Team Deathmatch helyi megfelelője.

A küzdelmek főként zárt helyszíneken zajlanak, például az Endor vagy a Sullust bolygón. A következő csatában akár a Tatooine poros kanyonjában, netán a Hoth zord jégbarlangjában is irthatjuk egymást. Ennek megfelelően a térképek kisebbek lesznek, sűrűbben találkozunk ellenséges játékosokkal, a játékmenet így pergősebbnek ígérkezik. 

A Star Wars: Battlefront november 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
DON GONDOCS
Lesz tdm egy multi fpsben, nahát, tényleg.
3.
3.
markoci555
Magyarul ez nem egy új mód, csak egy beszűkített tdm...
2.
2.
razipapi
Én leginkább csak attól félek ,hogy ez is olyan kihalt lesz mint a legutóbbi BF vagy az utóbbi évek codjai :/
1.
1.
McDuff
Azta, TDM! --> előrendelve
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...