Ingyenes a Race the Sun a Steamen

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 31.
  • Hír
Link másolása
A Race the Sun egy véletlenszerűen változó endless runner, melyben egy napelemes repülőgépet irányíthatunk a lehető legjobb pontszámokért. Az ádáz hangulatú indie játékot csak ma tölthetjük le ingyen a Steamről.

A Race the Sun egy őrült kísérlet szüleménye, amely a minap jelent meg iOS-re. Ennek apropóján a fejlesztő, a Flippfly mindenki számára ingyenesen elérhetővé tette a PC-s verziót - de csak a mai napon, szóval nem árt sietni!


A játékban egy napelemes repülőt irányítunk véletlenszerűen generálódó pályákon. Voltaképpen a lenyugvó nappal versenyzünk, a célunk az, hogy a lehető legtovább jussunk el a járművel. A menet végén pontszámot kapunk, eredményünk felkerül az online ranglistára.

A grafika minimalista, a hangulat viszont kellően őrült - ide bizony nem akármilyen reflexek szükségesek.

A Race the Sunt innen töltheted le.

10.
10.
hoaw
Na még jókor leszedtem.:)
9.
9.
Extol
Basszus! Ennek akkor annyi
8.
8.
rappit
Annyira tudtam, hogy lemaradok róla....
7.
7.
xICEMANx
5.
5.
Yanez
Egynek nagyon jó volt kipörgetni! Anno ingyen volt psplus-on, úgyhogy annyit bőven megért. :D Amúgy vannak benne küldetések is, pl érj el egy bizonyos távolságot nem kanyarodva jobbra, gyűjts össze ennyi meg annyi izét egy nekifutásból, érd el a felhősuroló magasságot, stb. Aztán megnyitodhatod az Armageddon (ha jól emlékszem) módot, amihez már komoly tudás szükséges!
4.
4.
zsocc-nrg
Nem szeretem az endless runner-eket de ez hangulatosnak néz ki, a Steam-könyvtáramban simán elfér
3.
3.
gomba56
Nem olyan rossz ez. Kicsit a reflexeket felfrissíti.
2.
2.
Spectrum
Jó kis játék lett volna C-64-en 30 évvel ezelőtt, bár az AAA-s címek minőségét már ott sem érte volna el.

Ilyesmit ma már tényleg csak ingyen szabadna terjeszteni.
1.
1.
dcba
Istenem a nap amikor ezt a hulye mufajt kitalaltak!! Komolyan semmi nem duhit fel jobban mint amikor egy jateknak semmi celja nincs, csak gyujts minel tobb pontot. Oke a Temple Run-nal meg a rakovetkezo 10 ezer hamisitvannyal meg elvolt az ember, de mostmar leallhatnanak azzal, h minden heten jon egy endless runner gagyi. Meg ingyen sem kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...