Két új Worms-játékot jelentett be a Team 17

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Kicsit csalunk, elvégre az egyik a Worms 4 "definitív handheld-verziója", a másik viszont egy teljesen új iteráció, ami PC-n, Xbox One-on és PS4-en lát napvilágot. A kukacos sorozat rajongói nem panaszkodhatnak.

A Team 17 két Worms-játékot jelentett be, a teljes lepellerántásra az augusztusi Gamescomon kerül sor.

A Worms WMD 2016 elején érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A játék alapjai nem változnak, viszont új stratégiai elemeket kapunk, illetve a grafika is minden eddiginél látványosabbnak ígérkezik.

Képek:


A másik a Worms 4 mobilokra szánt változata. Ez lesz a "definitív handheld Worms", melyben kisebb helyszíneken, kisebb csapatokkal és rövidebb meccseken eshetünk egymásnak, így utazás közben is remek elfoglaltságnak ígérkezik a játék.

A Worms 4 augusztusban érkezik iOS-re.

6.
6.
DON GONDOCS
Azthittem ezis beáll az angry birds mellé és free to play lesz.
5.
5.
kukac450
Nagyon tetszik, ahogy a map meg van rajzolva. Végre nem az idióta 3D-s nézetet erőltetik, hanem próbálják ízlésesen, mondhatni kicsit már művésziesen megrajzolni a landscape-et. Ha ilyen lesz, tuti vétel.
4.
4.
jani091
A kukacok egy kicsit furán néznek ki, de ettől függetlenül várós. Remélem lesz benne annyi újítás, hogy érdemes legyen ezt elővenni és nem pedig a reloaded-ot vagy a wwp felújított változatát.
3.
3.
markoci555
androidra valamit ingyér pölösö :)
2.
2.
rayden02
Be lehet menni az épületekbe? csúúcs :Đ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...