Mégsem jelenik meg nyáron az Amplitude

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 2.
  • Csúszás
Link másolása
A Harmonix közösségi finanszírozású ritmusjátékával sem játszhatunk már idén nyáron, sőt ősszel sem. Leghamarabb az év végén kaphatják meg a játékosok, de csak azok, akik támogatták a fejlesztést.

Az Amplitude egy 2003-ban megjelent PS2-es ritmusjáték HD-kiadása lesz PS3-on és PS4-en, a Harmonix tavaly áprilisban gyűjtött rá pénzt a Kickstarteren. Nos, a fejlesztési munkálatok nem úgy haladnak, mint azt tervezték, ezért a nyári premierről is le kell mondanunk.


Leghamarabb a támogatók kapják meg a korai hozzáférésű verziót idén decemberben PS4-en, mindenki más csak 2016 elején férhet hozzá az anyaghoz. A fejlesztők szerint nincs baj, elvégre az extra fejlesztési idő lehetővé teszi, hogy plusz tartalommal tömjék tele az Amplitude-ot.

Immáron 30 dalt találunk a játékban, de extra játékmódoknak is örülhetünk. A szóló kampány és a szóló free play mellett egy 2-4 főt támogató free-for-all játékmód is lesz az Amplitude-ban, illetve egy vadiúj team play mód (1v3, 2v2) is helyet kapott benne.

A készítők sajnálják, hogy nem készülnek el időre az Amplitude-dal, de az a fő szempont, hogy a lehető legjobb játékot nyújtsák át a rajongóknak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...