Ilyen lehetett volna a Jak 4

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 3.
  • Videó
Link másolása
A Naughty Dog sosem titkolta, hogy gondolkodott a Jak and Daxter folytatásán, a csapat még a The Last of Us fejlesztése előtt ötletelt az új részen. Habár a játékból nem lett semmi, néhány concept art azért megmaradt róla.

A Jak and Daxter-sorozat 2012-ben hallatott magáról utoljára, és akkor is csak az eredeti PS2-es trilógia PS3-as (illetve egy évvel később már PS Vitás) kollekciójának örülhettek a rajongók. Pedig Naughty Dogot bokros teendői ellenére is foglalkoztatta a folytatás gondolata, ők maguk árulták el, hogy a The Last of Us fejlesztése előtt a Jak 4-en ötleteltek.

A negyedik részt PS3-ra szánták, és ahogy az a minap kikerült concept artokon is észrevehető, a korábbiakhoz képest realisztikusabb megközelítést alkalmazott volna. A projektet még az előkészületi fázisban törölték, a Naughty Dog szerint ugyanis a rajongók biztosan nem ilyen folytatást szerettek volna.

A képeket egyébként a concept artokat gyártó Scribble Pad Studios tette közzé, de már korábban is láthattunk egy-két rajzot az új játék kapcsán. Azokat itt találjátok.

3.
3.
DON GONDOCS
Ez inkább ilyesztő mint ötletes.
2.
2.
mamgu
Ritkán, de most azt mondom a képek alapján, ha ilyen lett volna, ezért nem kár.
1.
1.
zsocc-nrg
Pedig de jó lett volna... azért remélem hogy valamikor visszakanyarodnak ehhez a projekthez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...