Gyűjtői kiadást kap az Uncharted-kollekció

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
Az Uncharted: The Nathan Drake Collection sem ússza meg gyűjtői kiadás nélkül, a Sony a minap jelentette be a csomag Special Editionjét. Sok extra mondjuk nincs benne, remélhetőleg ezzel az árcédula is pariban lesz.

A PS4-es Uncharted: The Nathan Drake Collection október 7-én veszi be a boltok polcait, és ahogy azt már számtalanszor leírtuk nektek, a teljes Uncharted-trilógiát magába foglalja majd; igaz, csak az egyjátékos kampányokat, multifronton ugyanis az Uncharted 4 bétakulcsával kecsegtet a játékosoknak.

Mint kiderült, gyűjtői változat is lesz a csomagból, a Special Edition különleges fémdobozban érkezik, amiben matricákat és művészeti albumot találunk majd a játékok mellett. Az ára egyelőre ismeretlen:


5.
5.
Blueberry
Csak legyen hasonló kinézete mint a 4.résznek a gameplay trailer-ben (ps3-on kimaradtak de az 1 grafikájától majdnem elhánytam magam a ps4 után)
4.
4.
keiji maeda
remélem majd kiadják PS5- re is meg majd PS6-ra is a god of war III -mal meg a last of us-al együtt , meg az összes 1-2-3 éves normális játékkal együtt ................
3.
3.
Ótvar
A Collection az must have, de hogy gyűjtőire + pénzt kidobni, az nekem nem kell.
2.
2.
respectpele10
1.
1.
Ooorky
Minimum 120$, hiszen gyűjtői.
Legyen inkább 150$ oszt aki megveszi kap egy 0. napos DLC-t az Uncharted 4-hez.
Mondjuk csíkos zoknit Drake-nek.
Többiek megvehetik majd 1 hónappal megjelenés után 10$-ért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...