GC 2015: Indul a kiállítás, kövesd a GK-val!

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 3.
  • Rendezvény
Link másolása
Alig rágtuk meg az E3-on kapott bejelentéstömeget, a héten újabb hírseregre kell felkészülnünk: holnap délután veszi kezdetét a Gamescom Kölnben, az idei showt is a Microsoft nyitja meg.

Hivatalosan csak szerdán veszi kezdetét a Gamescom a kötelező, (főleg) sajtósoknak fenntartott nappal, viszont a Microsoft már holnap délután megtartja a maga bemutatóját, így ő durranthatja el a startpisztolyt Kölnben.

Ez a hét csak a Gamescomról szól, a világ legnagyobb kiállításáról idén is rengeteg hír és látnivaló érkezik majd minden bizonnyal, mi a magunk részéről pedig igyekszünk minden fontosabb infót megosztani veletek! Erre természetesen a kötelező aloldalunkat is összeraktuk, ha te is a Gamescommal kelnél-feküdnél a következő napokban, akkor ezt az oldalt könyvjelzőzd be!

Idén három konferenciával készülnek nekünk a kiadók, ezeket a GK-n élőben is megnézhetitek majd, és mivel Köln itt van egy köpésre (legalábbis Los Angeleshez képest), még virrasztanunk sem kell. Íme, a pontos időpontok, jó szórakozást!

  • Microsoft: augusztus 4., 16 óra
  • Electronic Arts: augusztus 5., 10 óra
  • Blizzard: augusztus 5., 12 óra


Gamescom 2015 - kövesd a GK-val!

3.
3.
fojesz
#2: Nemsokára kirakjuk a streamet, de amúgy a szokásos csatornákon: Microsoft pl. xbox.comon, Twitchen, stb.
2.
2.
simon 555
Lehet valahol nézni élőben?
1.
1.
szégyen hogy az átlag magyar a jelenlegei gazdasági helyzetben még egy ilyes fostészta távolságra lévő conra sem tud kiutazni. Ejjh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...