Más platformokra is jön a Rocket League

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 4.
  • Hír
Link másolása
A nyár egyik nagy meglepetése kétségtelenül a Rocket League volt, amely első körben PC-n és PS4-en látott napvilágot. A focit és az autóversenyt mixelő játék azonban "100 százalék, hogy megjelenik más platformokon is".

A Rocket League-et mi is imádtuk, elvégre üde színfoltja volt az unalmas nyári estéinknek. A fejlesztők mertek nagyot gondolni és két eltérő stílust mixeltek össze úgy, hogy a végeredmény minden várakozásunkat felülmúlta. És nem csak a miénket: a játékot már 5 millión töltötték le PC-n és PS4-en.

A Psyonix marketingese, Jeremy Dunham a Gamezone-nak adott interjújában árulta el, hogy a sikeren megrészegülve bővítették a csapatot, és már "100 százalékig biztosak" abban, hogy más platformokra is átírják a Rocket League-et.

Hogy pontosan milyen masinákról van szó, azt Dunham még nem árulta el, de kis logikával kikövetkeztethető, hogy az Xbox One-ról van szó, amire kis csapatként eddig nem volt kellő erőforrásuk. Az első két verziót 8-12 fő rakta össze.

3.
3.
shatterhand
Ps3on ezer eve van mar. Felneztem Online egyszer de olyan profikkal talkoztam hogy csak pislogtam. Mintha reá madriddal találkozik az ember a grundon.
Nekem eleg volt siman az Offline botokkal. Az is élvezetes.
2.
2.
respectpele10
Remek. :)
1.
1.
giga321
Péntek óta játszok vele, egyezerűen beszippantott pedig utálom a sport és fifa pes játékokat és autós játékkal is a 2005ös most wanteddel toltam utoljára. Szóval meglepett, hogy mennyire jó, és nagyon durván kell benne taktikázni, hogy milyen oldalról lődd a labdát milyen sebességgel milyen szögből, hogy jó legyen. Pure fun az egész, noha még full noob vagyok, de igyekszem a trükköket elsajátítani.

Mindenkinek ajánlom. Hab a tortán, hogy ps4en ingyenes.
Jah meg a sok megnyitható megszerezhető kiegészítőröl, felnik, gumik, színes lángcsóvák, matricák, zászlók, autókró még nem is beszéltem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...