GC 2015: Hat perc Rise of the Tomb Raider

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
Az új Tomb Raider sem hiányozhatott a Microsoft gamescomos műsorából, a Crystal Dynamics új gameplay jelenetekkel lepte meg a rajongókat. Lara változatos eszköztárral végez ellenfeleivel.

Ütős lesz a Rise of the Tomb Raider, és a taktikus játékosoknak még az sem fog gondot okozni, hogy számtalan rosszfiúval kell majd szembenézniük. Az új Tomb Raider Xboxra november 10-én érkezik, de jövőre PC-re és PS4-re is megjelenik majd.

A fejlesztők ígéretei szerint a Gamescom során további látnivalókra számíthatunk tőlük.

32.
32.
dzsiádzsó
#27: Azt azért ne feledjük, hogy 5 éve nincs új UC és ki tudja mennyit késik még. TR idevágják 2-3 évente, sajnos ezzel kicsit Assassin meg Far Cry érzése támad az embernek, azaz gyorsan hegesztenek valamit, ami van mit meglovagolni. Ezek gameplay demok kiábrándítóak, mintha legunalmasabb részeket kapnék a régiből.. Ugyanakkor a TR-t a story viszi el, bele éled magad, akkor más lesz a hangulata is.
Ettől függetlenül a mai kínálat mellett bármi jöhet, ami egykicsit is minőségi
30.
30.
Hát elég vicces ez a gameplay...Lara olyan, mint egy Predator, szanaszét gyilkol mindenkit, aztán ahogy fut görnyedve, az valami röhej :-D És az arca szemből amikor felnéz, totál másmilyen, mint az előzőben, ami pedig nagyon jól megjelenítette a csajt. Ez meg valami nyomi tinédzser fej, pff...
26.
26.
ADMlN
#20: Elég elkeseredett lehetsz ha egy beta-t is ide kellett dobnod...
25.
25.
dzsiádzsó
#22: El tudom, de jelenleg egy AAA+ címről és egy 130e konzolról beszélünk, más paraméterek mellett nem zavarna, hogy 2015-ben a 2005-ös elvárások szerint játszunk. Én Driver 2-öt szeretem nagyon de 640x480-ba, csak tudod ezek mai játékok (nem csak felbontás miatt) nem fogják megállni a helyüket, mert semmi értéket (eszmei) nem adnak hozzá a játékiparhoz, legalább agyzsibbasztóan szépek lennének, de még az se... Ennyi erővel játszunk X360-on, sok játék amúgy sem lett szebb jelentősen, 4k-s tévéért sem kell rohanni, mindenki boldogabb lenne.
24.
24.
godach
Még mindig ua a póló van rajta? :/
23.
23.
PaprikaJancsi
#22: Micsoda??? Hogy tudsz így egyáltalán élni ? :D
22.
22.
Guba32
#20: Aki játszik,és nem a pét számolgatja a tévén,az azt sem tudja miről beszélsz...Ez neked fontos,mert te azt akarod hinni egy másik cég önkéntes prófétájaként,hogy ez fontos...De nem az...Ma játszottam a World of Tanks-szal.És képzeld úgy is nagyon jó volt,hogy azt sem tudtam,hogy mennyi pé és mennyi fps...el tudod te ezt hinni? ;-)
20.
20.
dzsiádzsó
#10: CoD: Ghosts, Dead Rising (x1 exkluzive..), Golf Club, Halo 5: Guardians Beta, Killer Instinct, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes íme még "egy-kettő 720p-s cím, de Watch Dogs, meg sexkluzive Titanfall is 800p alatt van, de emelett szerintem kevesebb az 1080p-s játék, mint az az alatti boxon. Aki nem látja, hogy óriási baki volt az X1 hardverileg az vagy vak, vagy fanboy, aki nem is akar látni.
18.
18.
respectpele10
Emberek a 2013-as nak ugyan ez volt az alapkoncepciója, és az egyetlen negatívum amitt tudtak mondani, az a fejtörõk hiánya. Most pedig lesznek fejtörõk, jó lesz ez.
17.
17.
DON GONDOCS
Ja meg hogy uncharted koppintás, ettől még egy nagyon jó játék.
16.
16.
DON GONDOCS
Belelehetne itt sokmindenbe kötni, az ellenfelek konkrétan nem hallanak, nem veszik észre ha eltűnik valaki. De ez a legtöbb játékra igaz.
Ez nem TR az biztos, de akció játéknak tökéletes, most komolyan kiszeretne egy olyan játékot mint a régiek lassú kimért merev irányítás és ezért nehézkes ügyességi részek.
15.
15.
h.jozsa
Csak negativumot tudok mondani!
Ez a kijelölés a nyillal,meg eldobja az üveget,a katona elindul az üveg felé,úgy hogy a csaj simán benne van a perifériájában......és úgy megy oda mint ha droton húznák!
Na ne!az elöző trailer tetszett,ez teljesen lelombozott!
14.
14.
Instict99
azért még Larának van mit tanulnia Nathan Drake-tol :D
13.
13.
Stranger
Ez már megint 1 sz@r. Milyen koncepció ez? Úgy odavoltak a realizmussal most meg 3 méterről ugrunk rá késsel egy emberre. Ha a játék 10%-a ilyen darálásból fog állni már kuka. Nem igaz, hogy erre van igényetek...
12.
12.
respectpele10
11.
11.
PaprikaJancsi
Nagyon jó lesz, de az tény, hogy keveset újult az előző részhez képest. Az előttem szólókhoz meg annyit, hogy Darklordnak van igaza. Ha valami jó, és azt csak egy kicsit bár, de javítják, viszont nem újul meg teljesen, lehet baromi jó game.

A felbontással kapcsolatban meg annyit, hogy leszarom, ha a játék rohadt jól néz ki. Már pedig ez rohadt jól néz ki.
10.
10.
Gykrizsi
#9: Rendben, én csak azt mondom, hogy a bemutatón látott videó szebb volt szerintem, mint ez, és a 720p nem hinném (azon a tákolmány hardline-on kívül), mivel egy-kettő van csupán.
9.
9.
dzsiádzsó
#8: Az mindegy, de 720p-t már nem skálázod sehova, hülyeséget ne beszélj, ha ennyivel fog futni (nem az első ilyen X1 játék lenne) szánalom az egész konzol továbbra is...
8.
8.
Gykrizsi
#7: Maga a játék az előző streamen is szebb volt, vagyis nem az az oka szerintem, és mindegy is lenne hogy 900p, vagy 1080p, mert szerintem felskáláza.
7.
7.
balint107
Először nem értettem miért csak 720P. Mondom mért nem raknak fel minőségi videot ilyenkor. Aztán leesett, mert hogy ez xbox.
6.
6.
Neo1989
Szerintem jó lesz ez :)
5.
5.
KeXxX
#1: És a legrosszabb, hogy tele van irreális megoldásokkal. Persze tudom.. ez 1 játék, de akkor is. Ez már rég nem Tomb Raider. Lenne inkább Lara Croft vagy Rise of Lara Croft..
4.
4.
_NMI_
Mintha jobban rágyúrtak volna az aprításra, amit én nem veszek jó néven... mellesleg mi a halál ez az AC-ből nyúlt nyócméteres rávetődés és ledöfés eksön? Ne már. Ne már.
3.
3.
DarkLord
1 az 1-ben ugyanaz lesz, mint az ezelőtti része, ami nem is baj, ha kiegészül a fejtörőkkel, ami az ezelőttiből nagyon vastagon kimaradt! Így az ezelőtti TR csak egy tökéletes játék volt, aminek minden egyes perce élvezet volt, tényleg nem volt az egész játék alatt egy perc unalom se (csak azok a fránya fejtörők...ezért írom, ha itt beledobják azokat és ugyanazt a szintet végig fenn tudják tartani a sztorival, akkor azt mondom ott lesz ez a játék is, de ha megint kioffolják belőle, akkor TR 2013 klón semmi több nem lesz ez a játék, mindenesetre egy végigjátszást tuti mindenki élvezni fog!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...