GC 2015: Destiny - Dinklage megy, North jön

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 4.
  • Hír
Link másolása
Komoly változások jönnek a Destinybe, a The Taken Kingből egyebek mellett Peter Dinklage hangja is kimarad majd. A helyét Nolan North veszi át, méghozzá visszamenőlegesen is.

A The Taken King lesz a Destiny legnagyobb kiegészítőlemeze, és sokkal több újdonságot hoz magával, mint a korábbi DLC-k. A Game Informer legfrissebb számából derült ki, hogy mire lehet majd számítani.

A leghangzatosabb változtatás Ghostot, a játék lebegő robotját érinti: őt eddig Peter Dinklage szólaltatta meg, azonban a kiegészítő érkezése után Nolan North veszi majd át a helyét. Hogy pontosan mi a váltás oka, azt nem tudjuk még, az viszont biztos, hogy North nem csak az új küldetésekhez adja majd a hangját, de Dinklage szövegeit is újra felmondja a Bungie-nak, a fejlesztők ugyanis azt szeretnék, ha mi ebből az egészből semmit sem vennénk észre játék közben.

További érdekesség, hogy a The Taken King nem csak, hogy kitolja a negyvenedik szintig a szintsapkát, de egyúttal megszabadul a Light-rendszertől is: a kiegészítő után csak XP-re lesz szükség a fejlődéshez, az újabb szintek elérésével pedig új eszközökhöz és fegyverekhez nyerhetünk majd hozzáférést. A Bungie a lootrendszert is átdolgozza, az algoritmus ezentúl a játékos felszereléseit is figyelembe veszi, így jóval ritkábban kapunk majd olyan cuccot, amivel már rendelkezünk.

A fejlesztők ezenkívül még egy fontos területen húznak majd határt: az "első évados" fegyverek nem fejleszthetők már tovább.

A Destiny: The Taken King szeptember 15-én jön PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

3.
3.
Aanash
Új fajok és új területek kellenének inkább.
Plusz a fegyverek terén is változtatni.
Minden kasztnak legyenek olyan fegyverei,amiket csak az tud használni.
Aztán több raid és több boss sem ártana.
Csak hogy ne legyen ennél is unalmasabb mindig ugyanazt csinálni...
2.
2.
Szerintem meg rohejesen bena rendszer volt ez a lightos okorseg, jojjon kevesebb xp, kelljen erte kuzdeni de ne ilyen light dropokkal mar. Ennyi ido kellett mig rajottek...
1.
1.
dcba
SZoval akkor az uj kiegtol eleg megint sokat olni es meglesz a 40-es szint?? Ez igy elegge casualnek hangzik. Sztem jo volt, h a legfelso szint az mindig exkluziv volt azoknak akik heti rendszeresseggel lelootoltak a Raid-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...