GC 2015: Mirror's Edge: Catalyst gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Végre tisztességes minőségű gameplay bemutatót kaptunk a Mirror's Edge: Catalystről. A rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, játékban eddig még nem láttunk ilyen látványos parkourozást. Pluszban még a sztori is érdekes.

Összeesküvés, zsarnok megavállalatok és a maroknyi ellenállás - címszavakban így foglalhatnák össze a Mirror's Edge: Catalystet. Faith beszivárog, elugrál a golyók előtt és persze háztetőkön ugrál. Na és a zene, az bizony csontig hatol.

A játék február 26-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

14.
14.
p3ti
Nagyon hosszú évek óta nem vártam játékot ennyire mint ezt...atmoszféra odab*sz.
12.
12.
logic5
#11: Az odabaszott nagyon :D Jó lesz ez!
11.
11.
godach
:D Vááá
Azért amikor átugrott az üvegen és visszatükröződött, ott elvigyorogtam magam ;)
Na meg el is döntöttem, hogy kell nekem.
10.
10.
kivenoko
Nagyon jó lesz, mindenképp többet ad majd a 2008-as elődjénél. A lassított tükörképes bejátszások és az ellenfelek belerúgása mindenféle ripityára törő tárgyba nagyon ott van. :D A kontrolleres irányítás miatt nekem kicsit robotikusnak hatott Faith mozgása és kicsit felkacagtam amikor a sziloplaszttal felragasztott díszlécekre úgy felpattan mintha súlytalan lenne, de ettől eltekintve (lehet, hogy csak engem szisszentett meg kicsit) biztosan egy rugalmas és pörgős játékot kapunk. Várom szeretettel! Ahogy nézem nem csak én... :D
9.
9.
giga321
Ahhhh. Végre Istenem erre vártam már egy gameplayt és ráadásul 5 perces is. Persze látszik, hogy keményen meglett vágva, de már annyira vártam egy ilyesmi trailert, hogy örülök neki mint kiskutya a farkának. Csatlakozom ADMIN-hoz, nekem is tetszik ez a jóval futurisztikusabb ábrázolás, de még mindig nem estek át a ló túloldalára. Imádom ahogy a színekkel játszanak, egyszerűen imádom. Simán élnék egy ilyen városban. Faith első blikkre nem jött be, az Új arc az egyik képen eléggé majomfeje volt. De itt a gameplayben nagyon jól megvan csinálva. Szóval már nagyon várom február 26-ot.
7.
7.
keiji maeda
#6: mert ez nem is folytatás hanem ha jól emlékszem egy reboot
6.
6.
Ezek szerint csak engem nem nyűgözött le. Ha nem tudnám, nehezen mondanám meg, hogy ez nem az első rész. (Ami egyébként tetszett.)
5.
5.
logic5
Ebből gyűjtői lesz :P :D
3.
3.
Nagyon király lesz, ez gyűjtőiben kell!! :)
2.
2.
keiji maeda
a készítő a nagyszerű akciófilmeken nőhetett fel , 2 méterről nem találják el gépfegyverrel :)
1.
1.
ADMlN
Tetszik, hogy még az előző résznél is futurisztikusabbra vették a figurát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...