Black Ops 3 - PS4-en mától mindenki bétázhat

Link másolása
Eddig csak a játék előrendelői számára volt elérhető a Call of Duty: Black Ops 3 bétája, a Treyarch azonban a Twitteren bejelentette, hogy mostantól bármely PS4-tulaj csatlakozhat a mókához.

Mától bárki csatlakozhat Call of Duty: Black Ops 3 bétájához PS4-en - jelentette be a hivatalos Twitterén a Treyarch. A fejlesztők emellett elérhetővé tettek egy új multplayer pályát is, valamint a maximálisan elérhető szintet is megemelték. Nem árt sietni azonban, mivel a béta már csak a hétvégén él.

A PC-s és Xbox One-os játékosoknak egészen augusztus 26-ig, azaz jövő hét szerdáig kell várni, hogy kipróbálhassák a Black Ops 3-at. Azt egyelőre nem tudni, hogy ezeken a platformokon nyílt lesz-e a béta.

A Call of Duty: Black Ops 3 teljes verziója november 6-án landol a boltok polcain.

38.
38.
vanpear
#37: Jól tudod, de konzolon sincsenek, szóval az ok biztosan nem ez.

Én csak a zombiért fogom megvenni, majd ha akciós lesz. Kipróbáltam, egy új játékmódot tudtak betenni. Nincs semmi új benne játékélményre. Nekem a COD MW2 MW3 tetszett a legjobban, most már tényleg egy COD remasterednek kell jönnie, mert semmi újat nem tudnak mutatni.
37.
37.
Spectrum
#36: Úgy tudom, PC-n nincsenek dedikált szerverek, kezdettől döglődik a játék. Szinte a teljes figyelem a konzolokon van, én PS4-en tolom az AW-t és rengetegen játsszák most is.
36.
36.
razipapi
#34: Tényleg mindenhol látom a véleményeket mindenkinek tetszik az AW de akkor miért van az hogy steamen az aktuális játékosok száma nem haladja meg az 1000 ret ? :D
És cirka fél éve "halott" a játék?
35.
35.
Spectrum
Bár a jetpacban ott a sok lehetőség (repülés, falon futás), meg szintet lépnek a fegyverek, szóval van itt is lehetőség bőven, csak győzzük felfedezni.
34.
34.
Spectrum
#33: Ebben is van igazság.

Nekem az AW nagyon bejön, imádom a szabadságot, amit az EXO ad. Ez az új CoD konzervatívabb, ez igaz.
33.
33.
Scoo
Persze, mindenképp sírás lenne. Ha újítanak az a baj, ha nem akkor az :)
Ez a cod nem radikális, így első ránézésre, így aki eddig szerette az ezután is szeretni fogja, aki nem, az ezután se fogja.
Más kérdés, hogy én az összes sorozatól elvárnám, hogy fejlődjön. Az AW azért elég sok újítást hozott a Ghosthoz képest. A BO3 szerintem a két játék között van valahol. Korántsem olyan futurisztikus, nem használja ki a teret annyira, mint az AW (ott azért elég sok helyre fel lehetett ugrani), nem láttam interakciót egy pályán se, továbbra se rombolható semmi se, nem változik a pályán semmi se (se egy árvíz, se egy homokvihar, pedig az épp van a háttérben), sehol se kaptam fel a fejemet valami ügyes pályaelemre vagy hasonlóra. Tényleg csak a lényeg maradt, a rohanj és ölj. Számomra ezért csalódás a béta.
32.
32.
Spectrum
Oké, legközelebb véged. :-DDD
31.
31.
#28: Csak azért is szóltam mert én is vagyok így néha tudod. Szóval ha velem van így szólj csak rám te is XD
30.
30.
Spectrum
29.
29.
godach
#28: Sokszor engem is felhúznak az elégedetlenkedők, hogy az AC csak egy AC maradt, a CoD meg egy COD. Persze, ha változás lenne, akkor azért menne a sírás. Nem is tudom, milyen aranytálcán kellene itt pár embernek felkínálni egy játékot.
28.
28.
Spectrum
#27: Értem és köszönöm a véleményedet. Elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam.

Nekem ez "csak" egy CoD... se több, se kevesebb. CoD-nak tökéletes, és nem is akar más lenni. Ugyanez van a GTA-sorozattal, vagy az Elder Scrolls-szal, vagy alapvetően szinte bármilyen franchise-al. Ezeknek stílusjegyeik vannak, ha egyet láttál, akkor valamilyen szinten mindet láttad.

Talán ezért húzza fel az agyam, ha valaki fanyalog, hogy ez a CoD olyan, mint egy CoD. A maga műfajában azért minden rész megállja a helyét, kiszámítható minőség, szemben pl. az NFS-el, ahol a bugok és technikai bakik is elképesztő mértékben jelen vannak.

Ennél a résznél, amit senki nem említett, hogy milyen stabil a béta. Ha nem mondanák, hogy ez béta, simán elhinném, hogy a játék kiforrott része. És azért szerintem ezt is illene figyelembe venni. Lehet, hogy már ezerszer láttuk (hiszen CoD), de annak magas minőségű, már hónapokkal a megjelenése előtt is.
27.
27.
#26: Általában egyet szoktam veled érteni tudod. Utolsók között vagyok akik itt bármit lefikáznának, mert nem akarok sértegetni senkit.
De azért itt nem volt semmi ilyen vakon sértegetés a kommentekben. Kipróbálták többen és én elhiszem, hogy nemtetszésük van a játékkal szemben mert valóban nem több szimpla lövöldénél. Persze elhiszem, hogy neked tetszik, csak figyelj ezt most eléggé gyenge lábakon álló érved, hogy azzal jössz, hogy biztosan "nem volt sikerélményük."
Főleg, hogy közölük nem egy kőkemény hardcore multis, ahogyan én ismerem őket. Ez pedig tényleg nem ellened irányul, de tuti nem azért szólják le mert annyira bénák lennének :D
26.
26.
Spectrum
#24: Általában ez áll a háttérben. Ha sikerélményed van, akkor beszippant a CoD. A frusztrációt sokszor inkább az általad is említett rossz K/D arány okozza.
25.
25.
Spectrum
#23: Van a hátukon egy dobozszerű jetpac, kétoldalt a tetején két fúvóka. Azzal repülnek. Látszik, ha pl. S&D-ban külső nézetből követed valamelyiket.
24.
24.
Beniciodeltoro
#22: Fantasztikus játékos lehetsz, az összes wining kill videó rólad szólt gondolom, légyszíves a K/D arányodat is osszad meg velünk, csodálni szeretnénk.
Igaz kifejtették miért nem tetszik egyeseknek, de te jobban tudod náluk, biztos bénák és csak duzzognak itt.
23.
23.
Falcon
nagyon meglepődtem hogy ugyanaz mint az advanced warfare még egy láthatatlan jet pack is van a hátunkon, annyi újdonsággal hogy a pálya 1-2 pontján futhatunk a falon meg víz alá merülhetünk
de sok pályával és egy jó story móddal jó lesz ez
grafikára nem lett jobb sajnos.. ez a generáció ennyit tud sajnos:(
22.
22.
Spectrum
Jól látni a hozzászólásaitokból, mennyire elpicsáztak titeket az új CoD-ban. Talán éppen én voltam, akkor elnézést.

Amúgy nagyon jól sikerült. Gyönyörű, gyors, hangulatos. Külön öröm, hogy nem kötelező játszani vele.

Hiányolom, hogy az öltözéket nem lehet variálni - bár ez csak látványelem, az AW-ben nagyon szeretem. Még pár órát eltöltök ezzel, ha marad az élmény - az AW-hoz igen hasonló egyébként - akkor előrendelés lesz belőle. :-)
21.
21.
Scoo
Tipikus cod. Sőt, inkább visszalépés, mint előrelépés játékmenetben. A kasztok jó ötletek, de a játékmenet földhözragadt (hiába a "nagy" ugrás), a pályákkal szűkek, csőszerűek, nulla interakció, stb. Reflexjáték. Semmi igazi kreativitás. Nálam felejtős.
20.
20.
b48xll
Sziasztok

Nem vesztettetek semmit! Sajnos ez a jatek ugyanolyan szar lett mint az aw. Semmi taktika csak az esz nelkuli rogangalas aztan kinek h jon ki a lepes. Ugyanolyan reflex jatek mint a tobbi. Talan a grafikaja szebb es a hangok is jobbak, de lenyegeben nem sokat valtozott. 1-2 orat ellehet vele lenni, de semmifelekeppen nem er 18-25 e ft-ot
18.
18.
Falcon
egész este ment a gép és erre fölöslegesen mert error-t ír meg egy hibakódot
ez nagyon nagy szívatás
17.
17.
Beniciodeltoro
#16: Persze nem 13 giga, attól függetlenül rohadvány lassú.
16.
16.
Beniciodeltoro
#12: Ma reggel 6-kor is megpróbáltam leszedni, éppen olyan lassú volt.
A fifa demók hamarabb lejöttek anno mint ez a xar, pedig azt dupla ennyien szedik.
15.
15.
zozo76hun
az elso reszt meg imadtam, a masodikat mar bantam hogy megvettem. kell a francnak tobbet cod. a cod 3 volt a kedvencem, mar xbox.classic-on is rengeteget jatszottam vele. a cod waw is jon volt bar abbol is inkabb a zombit nyomtam.
12.
12.
KeXxX
#10: Hát ha túl vannak terhelve a szerverek.. főleg amikor mindenki egyszerre akarja letölteni...
11.
11.
Aanash
#10: 60 megás nettel szedte 2 napig.
Haverom ugyanígy járt, ő pluszba el se tudta indítani.
És ahogy olvasgattam máshol, sokan jártak ugyanígy.

Soha életemben nem multiztam ezelőtt cod-ban és csak a mw 3-at ismerem, de nekem tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...