Rise of the Tomb Raider - lopakodva is lehet

Link másolása
Rövid játékmenet-videó érkezett a Rise of the Tomb Raiderből, melyben a fejlesztők azt szerették volna megmutatni, hogy nem csak akciózva, fejlövéseket osztva lehet játszani a játékkal.

A Microsoft gamescomos műsorában egy egész hosszú játékmenet-videót nézhettünk meg a Rise of the Tomb Raiderből. A show kedvéért azonban abban az akcióé volt a főszerep, így a fejlesztők úgy gondolták, hogy utólag megmutatják, hogyan lehet csendesebben megoldani a pályát.


Az új Tomb Raider Xboxra november 10-én érkezik, de jövőre 
PC-re és PS4-re is megjelenik majd.

52.
52.
maros1977
#33: Teljes mértékben igazad van az íjjal kapcsolatban!szerintem ez csak a kezdet ami a hibákat illeti!!
51.
51.
John McClane
Szerintem nagyot fog ütni.A szíriai pályán időnként éreztem, hogy kezd visszatérni a gyökerekhez.Nem lesz könnyű felülmúlni a 8,5 millát.
47.
47.
Chrysh
#40: Ha csak ez hiányzik neked, menj vissza a GTA-s hírhez, ott élvezkedj :D
45.
45.
zarándok
#43: Én el tudom képzelni, hogy az U4 grafikailag nem fog romlani. Egy, azért a Naughty Dog nem véletlenül a világ egyik - ha nem a legjobb - fejlesztője, kettő, az E3-as demó már hozta a kőkemény, dropmentes 30fps-t (a Digital Foundry tett fel egy videót, amin közvetlen a játékot futtató PS4-re kötötték rá a benchmark cuccukat), és azért a játék még jóval az optimalizálás előtti fázisokban jár. Nem hiszem, hogy lenne okuk butítani a grafikán. Ne feledd, először 60fps volt a cél, de gondolom, az nem ment lock-olva, ezért lock-olták 30-ra, de lock nélkül szerintem bőven 30 felett megy már most az U4. Nyilvánvalóan az a Naughty Dog Game Engine viszi az U4-et, mint ami a TLOU Remastered verziót is, és az sem volt már csúnya, és majdnem 100% stabil 60fps-t hozott.
44.
44.
kastorhun
#18: A sonynál talán nem?
43.
43.
kastorhun
#22: Én nem az Uncharted 4-re gondoltam hanem a The new order 1886-ra, megjelenés előtt mindenki elájult a grafikától és szinte mindenki írogatta hogy az év játéka lesz, a sunset overdrivet pedig lehordták a megjelenése előtt hogy milyen sz*r lesz.
Az Uncharted 4 nem lesz annyira szép mint most azt garantálom.
42.
42.
zarándok
#41: Na meg a bolond AI itt is, hogy lősz egy nyilat, és az ellen a nyíl irányába megy, nem oda néz, ahonnan lőtték. :)
41.
41.
zarándok
Nekem úgy tűnik, a framerate elég sok helyen leesik. Kicsit azért para, ha a végleges verzió is ilyen lesz. Egyébként jónak tűnik, de pont most tolom újra az első részt, és a helyszín olyan, mintha egy az egyben onnan lenne kiemelve. Remélem, nem csak egy sztori update lesz, és lesznek benne új helyszínek meg gameplay elemek.
40.
40.
Freed
Most mièrt nem off al kezted a remegèst :-D
39.
39.
Chrysh
#36: Volt szerencsém játszani vele hidd el, de nem tudnám, hogy annak a játéknak olyan nagyot robbantó ereje. Ha itt járunk az akkori időszakból én az Ötödik Elem alapján készült játékkal játszottam rengeteget és az valahogy nekem élvezetesebbnek tűnt, bár a régi TR által okozott kritikai visszhang meglétét így se zárom ki.
36.
36.
dzsiádzsó
#33: Igazságtalan már maga számonkérésem is, mert a mai világban már mindent feltaláltak, sokszor leesett az állunk, így akkorát semmi nem tud szólni, mint anno valami, ami megteremtette egy komplett műfaj alapjait (ilyen volt az első TR is), talán ezért is van, hogy sokan nem tartják sokra a mai filmeket például, mert sok újat, vagy nagyot a mai túlkínálatban nem lehet mutatni.
Kérdésedre azért nem válaszolnék, mert valószínű Te nem ültél gép előtt 1996-ban, így nem hinném sok rálátásod lenne a dologra, különben ilyet nem is kérdeztél volna.
35.
35.
Yanez
#33: Are you kidding? Akkorát, mint anno az első TR? Soha!
34.
34.
_NMI_
Ezt a szart! Kinek tűnt fel, hogy a 2:46-nál kezdődő rövid kis átvezetőben egy sima régivágású íj van Lara hátán, de után megint a visszacsapó modern íj, ahogy az átvezető előtt. Na ne már...
33.
33.
Chrysh
#32: Mert szerinted az új TR nem szólt akkorát?
32.
32.
dzsiádzsó
#31: Egyet értek, de kár olyan játékosoknak ezt magyarázni, akik már most év játékának hirdetnek valamit, amiről azt se tudni melyik évben jelenik végre már meg khm khm...

Amúgy meg uncsi ez az UC vs. TR, inkább azon siránkozzunk, mikor fog egy TR akkorát szólni, mint 97-ben, bár tudom a TR az UC hátán mászott fel, az nyilván korábbi 95 előtti játék lehetett gondolom... :) Nekem hiányoznak a régi kicsit magányos felfedező hangulatú részek, kicsit sok nekem ebbe a Gears, meg az AC lassan kevesebb benne az eredeti TR :(
31.
31.
DON GONDOCS
Hamár troll legyen kövér, jó az uncharted, 2 része! (de az nagyon) a 3 már nem adott hozzá ehez semmit a látványon kívül. A Tomb raiderben meg legalább van annyi szabadság, hogy ne érezd magad zsinóron húzva+ ott van a gyűjtögetés, fegyver fejlesztés. Azt megkell adni a TR-nek hogy fokozatosan adta az új képességeket ami segítette a továbbhaladást így tartotta fenn az érdeklődést.
24.
24.
dzsiádzsó
#22: Hát nekem már a 3. rész sem volt éppen év játéka, 4. résszel kapcsolatban meg vannak fenntartásaim, elég uncsi volt (UC szinten nézve), semmi egetrengtő újdonságot nem láttam még. Amúgy meg ez a fanboyság, egy meg sem jelent játék a legjobb, aki ismeri a munkásságát a szent fejlesztőknek :D hagyjuk már, a GOD modba tolatgató páncélos autóról kb. 10 évvel ezelőtti AI jutott eszembe, a scriptelés meg halálom volt, nahát pont mindig elénk vág, ránklő, annyi izgalom volt benne, mint a win xp-s pasziánszba...
22.
22.
roli33
#15: Azért nem mindet, de pl. egy Uncharted 4 simán lehet év játéka. Aki ismeri a Naughty Dog munkásságát, és végig is játszotta a trilógiát, annak ehhez nem férhet kétség. Azokhoz képest ez a gameplay tényleg gyenge.
19.
19.
dzsiádzsó
#5: 360-as verziónak ehhez semmi köze, más csapat csinálja, régi engine-el, ami azért elvitte az előző részt is. Ami inkább aggasztó, hogy mindjárt itt a megjelenés és hemzseg a hibáktól a játék, nem tudom lesz-e elég idő orvosolni mindent.
18.
18.
dzsiádzsó
#14: Mert alacsonyabb felbontás és FPS szám mellett megy a legtöbb címük, mint az elvárt, vagy a konkurenciánál tapasztalt :O ?
17.
17.
Neo1989
Nem rossz, de én nem fogom használni.
15.
15.
kastorhun
#14: A sony által kiadott játékot pedig szinte divat lett a megjelenés előtt az év játékának mondani.
14.
14.
kastorhun
A microsoft által kiadott játékokat miért lett divat szidni?
13.
13.
kastorhun
#9: Hát a fejlesztők azt mondták hogy itt már lesznek valamire való fejtörők.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...