Szigetet lehet nyerni a Just Cause 3-versenyen

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Sajnos mi nem vehetünk benne részt, ennek ellenére megér egy hírt a dolog: a Square Enix olyan Just Cause 3-versenyt hirdetett, amin egy 50 ezer dollár értékű sziget a fődíj. Ha nincs hozzá hajód, készpénzt is kérhetsz.

Egy olyan őrült játék mellé, mint a Just Cause 3, őrült verseny is dukál, a Square Enix pedig éppen ilyet hirdetett: a bajnokságának a fődíja egy 50 ezer dollár értékű sziget, amit igény esetén készpénzre is válthat a nyertes. Mit kell ehhez tenni? Pusztítani, és lehetőleg minél kreatívabban, a nyeremény ugyanis azé, aki 90 nappal a játék megjelenése után vezeti a Chaos Point-ranglistát.


Mindez elég jól hangzik, de azért nem árt számolni egy-két dologgal. Először is, a szigetet a Square Enix választja ki, és bár ő fizeti ki a vételárat, a különböző járulékos költségek és adók a nyertest terhelik. Továbbá egyáltalán nem biztos, hogy a sziget lakható is lesz, ahogy az sincs kizárva, hogy csak hajóval közelíthető majd meg. És végül: a kiadó fenntartja magának a jogot, hogyha minden kötél szakad, kicserélje valami másra a nyereményt.

De nekünk ez legyen a legnagyobb bajunk: a nyereményjátékon csak az USA, Kanada, Mexikó és Chile játékosai vehetnek részt, és ők is csak akkor, ha a Just Cause 3 Day One Editionjét vásárolják meg PS4-re vagy Xbox One-ra.

A játék egyébként december 1-jén jön, PC-re is.

4.
4.
br1Koo
Kéne a fasznak a sziget, csak adnák oda azt az 50 ezer zöldhasút :D
3.
3.
Stack
Arról nem is beszélve. hogy 50e dollárért nem nagyon kapsz szigetet sehol.
1.
1.
mestermagyar
Poén lesz 20 európait/ázsiait látni a toplista tetején xdd. Végsősorban alig van esély arra hogy amerikai kontinensről lesz az a valaki. Gratulálunk, tied a sziget az 56. Helyért a toplistán.

Egyenek szart xd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...