Destiny - ízelítő Nolan North szinkronjából

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
A Bungie még a Gamescom alatt jelentette be, hogy a Destiny: The Taken King sok más változtatás mellett búcsút int Peter Dinklage-nek is. Az ő helyébe Nolan North lép majd, itt egy kis ízelítő a munkájából.

Több komoly változtatást is hoz majd magával a Destiny: The Taken King, ezek közül az egyik, hogy Ghost hangját ezentúl Nolan North adja a Game of Thronesból ismert Peter Dinklage helyett. A Bungie ráadásul nem aprózza el a cserét, Dinklage korábbi szövegeit is újravették, hogy a játékélményt ne törje meg a váltás.

Habár Dinklage munkáját rengeteg kritika érte, a fejlesztők állítólag nem ezért szakítottak vele: szerintük a színésszel nagyon nehéz volt dolgozni, mert alig lehetett elérni, vele szemben North jóval rugalmasabb, és nekik erre van szükségük.

A Destiny: The Taken King szeptember 15-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

7.
7.
Hulk86
#6: Csak Single nincs multis része :(
6.
6.
Yato
Single is , vagy csak multis játék?
5.
5.
Ruga
#4 Na pont annak lesz vége. Sokkal több fegyver lesz erős és a fejlődés xp alapúvá válik ergo nem kell allandóan raideket tolni.
4.
4.
KeXxX
#1: Ez a játék akkor volt tökéletes amikor megjelent. Élvezet volt vele játszani, de már már egy pay to win játékká változott. A mocskos DLC-k előnyt jelentenek és rengeteget csökkentettek a fegyverek erején, Thorn, Gjallahorn és Shotgun paradicsom jelenleg a PvP.
3.
3.
strike19
Ez a játékkal az a legnagyobb baj ,hogy rosszul lett beharangozva.Meg a start se volt valami sikeres.A játék szerintem most lehet ott amilyennek lenni kellet volna induláskor.
2.
2.
amputius
Jatek egyebkent szorakoztato, csak nincs koze ahhoz amit igertek megjelenes elott.

Ugy nez ki ez lehet az a DLC, mint ami a Reaper of Souls volt a Diablo 3-nak, csak itt nehezebb hinni mar annak amit mondanak...
1.
1.
Engem már nem érdekel, hiába csinálják meg olyanra a játékot amilyennek a megjelenés napján kellett volna lennie (minimum ennyi tartalommal és ilyen fejlődési rendszerrel), akkor sem kell még egyszer, kapják be!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...