Wii U-ra is megjelenik a Minecraft: Story Mode

Link másolása
A Telltale Games bejelentette, hogy az általuk fejlesztett Minecraft: Story Mode Wii U-ra is meg fog jelenni. Ez lesz egyébként az első olyan Minecraft-játék, ami Nintendo-platformra is megjelenik.

Wii U-ra is meg fog jelenni a Minecraft: Story Mode - jelentette be a Telltale Games. Ez egyrészt azért meglepetés, mert még egyetlen Telltale-sorozat sem tette tiszteletét a platformon, másrészt pedig azért meglepő, mert még egyetlen Minecraft játék sem jelent meg Nintendo-gépen. Persze miután mind a Telltale, mind pedig a Mojang játékai rengeteg platformra megjelentek már, így csak idő kérdése volt, hogy mikor veszik be a Nintendót.


A Minecraft: Story Mode nem egy hagyományos Minecraft-játék lesz, inkább a Telltale-féle sorozatokra hasonlít majd. Ez is epizodikusan fog majd megjelenni, és a játékmenet is hasonló lesz a kaliforniai vállalat előző címeihez. A sztori szerint egy katasztrofális esemény miatt mindenkinek menekülnie kell, azonban egy kisebb csoport úgy dönt, hogy megpróbálják megmenteni az univerzumot. A főszereplő Jesse lesz, akinek arcát Patton Oswalt amerikai komikusról mintázták, és a hangját is a standupos kölcsönzi.

3.
3.
zozo76hun
1.
1.
mestermagyar
Nem jósolok neki nagy népszerűséget xdd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...