Bearanyozódott a Forza Motorsport 6, jön a demó

Link másolása
Aranylemezle került a Forza Motorsport 6, ami azt jelenti, hogy a játék elkészült és megkezdődik a sokszorosítása. A jeles alkalomból leleplezték a teljes autólistát, valamint azt is tudjuk, hogy mikor jön a demó.

Szinte mintha csak tegnap lett volna, hogy januárban bejelentették a Forza Motorsport 6-ot, most pedig már arról adhatunk hírt, hogy elkészült a játék. A megjelenésig még aludni kell azért párat, de a játék elkészült és már csak a sokszorosítás van hátra. Szerencsére azonban nem kell egészen szeptember 15-ig várni, hogy játszhassunk a játékkal, mivel szeptember 1-én kapunk egy demóverziót, melyben kipróbálhatjuk az éjszakai és az esős futamokat is. (Zsúfolt lesz egyébként az idei szeptember 1-je, hiszen a Forza 6 demója mellett ezen a napon jön a Mad Max-játék és az MGS V is. - a szerk.)

A jó híreknek azonban még nincs vége, mivel az autólista utolsó darabjait is leleplezték, íme:

  • 2015 Mercedes-AMG GT S
  • 1979 BMW #6 BMW Motorsport M1 Procar
  • 2015 Volvo S60 Polestar
  • 2014 Audi #45 Flying Lizard Motorsports R8 LMS ultra
  • 2014 BMW #5 Ebay Motors 125i M Sport
  • 2014 Chevrolet #3 Corvette Racing Corvette C7.R
  • 2015 Jaguar XKR-S GT
  • 1976 Lotus #5 Team Lotus 77
  • 1969 Lola #10 Simoniz Special T163
  • 2014 Ferrari California T


A teljes, 450-es listát a játék hivatalos oldalán találjátok meg.

13.
13.
Azadojat
#9: Az EA Acces pont rossz példa... Nekem pl van de nem az early acces meg demo példányok miatt. Inkább azért mert nincs kedvem megvenni a FIFA, NHL, BF, stb aktuális részét tizen ezrekért, hogy aztán egy kipörgetés után letöröljem.
12.
12.
PaprikaJancsi
#11: Miért lett volna az demo ?
11.
11.
vanpear
A fizetős DEMO a Forza 5 volt.
10.
10.
dcba
#9: Szamomra pl a Bloodbourne nem egyertelmu mert a Dark souls 1 nem jott be, de sokan azt mondtak, h olyanoknak is bejon a Blood akik utaltak a Darksoulst.

Amugy en meg soha nem adok arra, h vki azt mondta, h... Lehet neki bejon, nekem meg nem. De a demok viszont annyibol aljasok, mint a trailerek, h tuti, h a legjobb reszt rakjak bele, sot akar csinalhatnak azt is mint a Colonial Marinesnal, h adnanak egy kiraly demot, aztan megkapjuk a vegeredmenyt.
9.
9.
Gykrizsi
#8: Bloodborne: Összes eddigi FromS. játék, majdnem mind ugyan olyan
Until Dawn: Az összes gagyi tinihorror film, torrentezd le ingyen akármelyiket
MGSPP: Mindkét gépen adták már ingyen a GZ-t, ami egy szimpla demó, csak 12K
Witcher: minek demó, tesztek, videó, stb. magukért beszélnek

Látod, ezeknek is vannak demói :) Persze csak viccelek. De komolyan, ezek Jó játékok, minek nekik demó, akárkit megkérdezel, azt fogja mondani vedd meg, megéri. Demó pont a vackokhoz kell, de azokhoz üzleti okokból nem tesznek ki. Ott az EA, add ki sokszor demót. EA accessba, ami fizetős. Már a demón is van haszna. Vagy ma jelent meg a Dying Light demója, hónapokkal megjelenés után. Veszteni nem vesztenek rajta. Aki akarta az már beszerezte, viszont most talán újabb pár vásárlót szereznek. PC-n meg miért lenne demó, kiderülne hogy szar a játék. Szerintem nem is lesznek már igazán demók, max olyan játékból, mint a Forza 6, aminek meg úgy is fölösleges valamilyen szinten, mert mindenki tudja mit kap a pénzéért.
8.
8.
kamgecam
#7: Az oké,de akkor az olyan játékokhoz mint pl,a Bloodborne,Until Dawn,MgsPp,Witcher3 miért nincs demo,...biztos többen vennék ha lenne.
7.
7.
ADMlN
#6: Képzeld el mennyit adtak volna el a Watch Dogs-ból, vagy a The Order-ből, ha lett volna demo... Na ezért nincsenek.
6.
6.
dcba
#1: Evekkel ezelott vmi hulye nyilatkozta, h azert nincsenek demok, mert sokan a demoval elvannak es nem veszik meg a teljes jatekot. Komolyan az evezred baromsaga volt, de mondjuk nem hisuzem, h ezert nincsenek demok.
5.
5.
batnor
Kéne pontosítani a híren egy két helyen, tehát a hír teljes egészében itt olvasható:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1102777
4.
4.
PS4jacksony
Ez a beszéd ....
A forza motorsport nagyon magára talált nagyon nehéz lesz letaszítani a trónról !
3.
3.
barackostej
#2: Az a fránya X és D. ^^
2.
2.
ArrowCross
"ezen a napon jön a Max Max játék."
Az biztos jó játék lehet. :)
1.
1.
p3ti
Már ritkaságnak számít ha jön valamilyen játékból demo... pedig kiváló reklám és legalább megkönnyíti a vásárlás döntését.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...