Ma éjjel újra felbőgnek a Street Fighter V szerverei

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 28.
  • Korai verzió
Link másolása
Ma éjszaka újraindítják a Street Fighter V bétatesztjét, és onnantól kezdve öt napon keresztül tolhatjuk majd a Capcom legújabb verekedős játékát. A jó hír mellé érkezett egy új karakterbemutató is.

A Street Fighter V első bétatesztje káoszba fulladt, de annyira, hogy a Capcom inkább lelőtte az egészet, és megígérte a rajongóknak, hogy ezt nem is számolják be a tervezett tesztek közé, inkább hamarosan újraindítják azt. Az már érezhető volt, hogy a cég jóval óvatosabb, múlt héten stressztesztekkel készült az élesítésre.

A PS4-es béta ma éjjel, hajnali 1 órakor indul újra, és szeptember 2-án, délután 4 órakor fog véget érni. A kiadó azt mondja, abban bízik, hogy a tervezett karbantartásokon túl nem lesznek különösebb problémák a játékkal, ettől függetlenül az továbbra sem zárható ki, hogy néhányaknak lesznek kisebb gondjai. A teszt során hat karakter érhető majd el - Ryu, Chun-Li, Nash, M. Bison, Cammy és Birdie.


A Street Fighter V 2016 tavaszán fog megjelenni PC-re és PS4-re. A Capcom a minap egy újabb karakterről rántotta a leplet, méghozzá arról az R. Mikáról (Rainbow Mikáról), aki eddig csak a Street Fighter Alpha 3-ban tűnt fel. A fiatal leányzó pankrátornövendék, ennek megfelelő a mozgáskultúrája is: a V-Skillje például az, hogy mikrofonnal buzdítja a tömeget, hogy így nyerjen erőt magának, míg a V-Triggere (ami az iránytól függően háromféle is lehet) révén meglepetésszerű támadásra hívhatja be a közönségben ólálkodó társát, Nadeshikót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...