Frissítve: Black Ops 3 - visszatér a Nuketown?

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy PlayStation Network-adatlapról lőtt kép szerint nagy esély van rá, hogy a PC-n és Xbox One-on épp bétatesztelhető Call of Duty: Black Ops 3-ban is visszatér a játékosok egyik kedvence, a Nuketown.

Javában zajlik a Call of Duty: Black Ops 3 PC-s és Xbox One-os bétatesztje, s bár nem indult zökkenőmentesen a próbakör, azért mostanra már problémamentesen pörög az XP-vadászat. Így talán nem is olyan meglepő az időzítés, hogy kiszivárgott egy kép, amelyen a brazil PlayStation Network információs oldala látható és amiből kiderül, hogy jó eséllyel visszatér a sorozat rajongói számára kedves helyszín, a Nuketown.


A pálya természetesen rengeteg változáson fog átesni, ugyanis a Treyarchnak muszáj úgy átterveznie, hogy az passzoljon a Black Ops 3 új játékmenetéhez, aminek a kulcsa az egymásra fűzhető mozdulatsorok. Másrészt a leírásból az is kiderül, hogy a térkép állítólag a Digital Deluxe kiadáshoz jár majd.

A Call of Duty: Black Ops 3 teljes verziója november 6-án landol a boltok polcain.

Update! Az Activision megerősítette, hogy valóban visszatér a Nuketown, igaz, átdolgozott formában és előrendelői bónuszként.

15.
15.
#5: Benézted mert aug. 31-ig volt a béta, és asszem az uccsó két nap volt open xboxon és pc-n.
14.
14.
strike19
#13: Ha nagy pályákat akarsz akkor IW által fejlesztett COD-ot keressél.
13.
13.
Falcon
ez nagyon rósz hír ...utáltam mindig is, az agyatlan henteleésen kívül másra alkalmatlan a pálya
jó lenne a nagyobb pályák irányába mozudlna el a sorozat és a jobb grafikára is ideje lenne áldozni.... inkább ilyenekkel foglalkoznának minthogy ugyanazt a pályát nyomják már 3x
12.
12.
kredencferenc
Talán volt a sorozatnak 1-2 jó pillanata a szememben (MW2-3, BO1)de már tényleg kihagyhatnának 2-3 évet. Vagy többet. Persze a sorozat fele ilyen szar lenne a saját rajongótábora és "játékosai" nélkül. Ezt már az IW is bevallotta: http://megagames.com/news/infinity-ward-admits-cod-players-arent-gamers
11.
11.
randall13
carentan, harbor, toujane... ezek voltak a jó pályák
8.
8.
xSHx
Köze nincs az AW hez, uh nemtom miről beszélsz.... Full BO2. Hál Isten!!! Am meg pont h az egymába tűzhető mozdulatsoroknak van értelme. Ez jó fícsör lett. Várós!
7.
7.
kopic
6.
6.
huster14
hálistennek visszavettek ezekből az exofaszságokból. ez a boostjump egész jó kis dolog, nem annyira erőltetett mint az advanced warfare-ben. de viszont ez megint lehúzás hogy digital deluxehoz jár a nuketown.. de gondolom később ingyen lehet majd letölteni.
5.
5.
PaprikaJancsi
Várom már a nyílt bétát, hogy kipróbálhassam, ha hoz egy Black Ops 2 szintet, én már boldog vagyok. Valószínűleg befizetek rá, ha már az első két részt végig vittem, kíváncsi vagyok, hogy folytatódik a harmadik részben. Plusz a Treyarch egy jó cég, ha ott hagynák a CoD-okat, elég jó játékokat tudnának szerintem csinálni.
4.
4.
Dark_Temptation
miért ne lehetne szidni? nehogy már te mondjad meg ki mit csinálhat... ha neki nem tetszik nem tetszik.. miért akarod rá erőltetni a vélemény másra? :D
3.
3.
gyaloghuszar
miért kell szidni?
kipróbáltam a bétát és nekem tetszik kellemes játék tipikus cod, de hova többet?
ennyi elég hogy jó legyen
a nagy egybefűzhető mozdulatos játékmenetnek nem látom értelmét, de kell valami újítás :D
jah és előre is köszönöm azokat a kedves hozzászólásokat, hogy "fanboy", meg hogy "az ilyen alacsony igényű játékosok miatt tart itt a játékipar"
2.
2.
Beniciodeltoro
#1: Olyan buta vagy te, ez nagyon is jó ez a fos*.....mármint a játék.

*az

1.
1.
Moltes
Huh, mekkora ujdonsagok lesznek megint ebben a nagyon uj es izgalmas fos....marmint jatekban....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...