MGS V: The Phantom Pain - hiányzó letöltőkódok

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A Redditen olvasható panaszáradat szerint hoppon maradtak azok a rajongók, akik előrendelték a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS4-es Day One Editionjét, a csomag ugyanis nem tartalmazta a szükséges letöltőkódokat.

Jövő héten kedden kúszik fel a boltok kirakataiba az utolsó Hideo Kojima rendezte Metal Gear-játék, a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Akik az új rész Day One Edition kiadását rendelték elő, azok már megkapták a saját kiszerelésüket, azonban kellemetlen meglepetés érte a rajongókat.


A PlayStation 4-es változat ugyanis nem tartalmazta a szükséges letöltőkódokat. A Redditen több rajongó is jelezte, hogy hasonló történt vele is, így a Konami már szólt is a bolthálózatoknak, hogy a problémás ügyfeleknek e-mailen keresztül küldjék el a kódokat. A legfrissebb hírek szerint az Xbox One-os Day One Editionöket nem érinti a baki.

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain szeptember 1-jén jelenik meg, PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A játék premier előtti utolsó trailerét itt tudjátok pótolni.

29.
29.
ADMlN
#18, #27, #28: Köszönöm a segítséget! Szerintem egyelőre napolom, majd ha lemegy az év végi játék-dömping, akkor visszatérek rá. Szeretem ha egy játéknak jó a story-ja, szóval majd belenézek a korábbi részekbe, ha jól tudom készült belőlük felújított verzió.
28.
28.
zarándok
A MGS 3-t és a Peace Walker-t mindenképp ajánlott előtte végigvinni mert úgy lesz 100% az élmény.
27.
27.
shatterhand
#16: Sztori nelkul is játszható. Ugyis többnyire az akciók van a hangsúly.
Splinter cellhez nem hasonlítanak. Ez az a sorozat ami a realitast (fegyverek) keveri egy jo adag japo stílussal (ellenfelek,lufiztatas,stb)
Ha nem veszed komolyan játszd nyugodtan. Ha tetszik utana merulj el a sztorban. Ami annyira meg van kutyulva hogy nekem pl fáj. Vannak osszefoglalok mas oldalakon de mar ott láthatod hogy meg van kavarva. Most ezt képzeld el jatek alatt amikor masra is figyelsz.
20.
20.
lacinho01
Ps4 verzió eddig. Version 1.00
Trófea listám sehol nincs a játék elején itja hogy telepiti aztán mégsincs sehol annak ellenére hogy már kaptam.
Nem tud csatlakozni a szerverhez de gondolom ezt majd csak később fogja. Grafikai bugok nem durvák de vannak.
Maga a grafika közelében sincs annak amit láttam butitott..Maga a játékkal nincs gond eddig bejövös.
Ami a letöltőkódok hiányát illeti ps4-re nálam benne voltak a kódok amiket fel is használhattam egy kivételel amit csak szerintem min. 1-én lehet aktiválni, ugyhogy nem kell fosni.
18.
18.
Yanez
#16: A gond az lesz, hogy a történetbôl nem sokat fogsz érteni. A játékmenet ja, az ilyen, és olyan bossharcok lesznek benne, hogy bepisálsz.
17.
17.
Yanez
#14: Akkor gixer! :D Nemhiába mondják: Jó pap holtig lapul.
16.
16.
ADMlN
Erősen gondolkozom, hogy megvegyem-e ezt a játékot, és hálás lennék egy kis segítségért. Először is sosem játszottam egyetlen MGS játékkal sem, ez gondot jelenthet? Valamint a gameplayek amiket eddig láttam engem emlékeztetnek a Splinter Cell: Blacklist-re. Ez az egész játékban ilyen lesz? Mert az tetszett, szóval ha ez is hasonló, akkor az nálam plusz pont.
14.
14.
Ruga
Yanez nem ziccer hanem gikszer :D, a ziccer jelentése kb kihagyhatatlan lehetőség, szóval "a játékkal ne legyen semmi ziccer" úgy hülyeség ahogy van :)
13.
13.
Terawatt
12.
12.
lacinho01
Holnap már kezembe vehetem.
4.
4.
mestermagyar
Torrenten már fennt vagyon a ps3 és az xbox360.
3.
3.
Yanez
Ma fogom előrendelni, pedig csak egy hónap múlva terveztem. Viszont nekem nem számítanak ezek a kódok, a lényeg, hogy a játékkal ne legyen semmi ziccer.
2.
2.
EBR2000
A szerencsés picsagyümölcsök hamarabb megkapják a játékot, aztán meg sírnak 1-2 fegyver skin miatt... Nekem még 4 napom van hátra b@ssza meg!
1.
1.
Eragon1993
én is day one-t rendeltem de még nem kaptam meg. most akkor hogy is van ez? US day one? mert itt day -4 lenne most.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...