Dragon Age: Inquisition - íme, az utolsó DLC

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 31.
  • Letöltés
Link másolása
Trespasser címen fut a Dragon Age: Inquisition utolsó sztori DLC-je, amely végre lezárja a játék történetét. Inkvizítoraink ezúttal a Qunari-fenyegetéssel néznek szembe, újra egyesíteni kell a csapatunkat.

A BioWare leleplezte a Dragon Age: Inquisition utolsó sztori DLC-jét, a Trespassert. Az epilógus két évvel az alapjáték történései után játszódik, újra szükség van az inkvizícióra, így egyesítenünk kell a csapatunkat, hogy szembenézhessünk a Qunari-fenyegetéssel.


A kiegészítő mellett egy nagyobb (ingyenes) javítás is érkezik a szerepjátékhoz, amely után kapunk egy arany nyulat, amellyel szinkronizálhatjuk a gyűjthető elemeinket, miután befejeztük a fő történetet. Ezen kívül Skyholdunk egy gardróbbal bővül, amellyel könnyedén ruhát válthatunk, s tucatnyi kosztüm közül válogathatunk.


A Trespasser DLC szeptember 8-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az előző generációs konzolok tulajdonosai kimaradnak a szórásból. Az EA Access-tagok 10 százalékkal olcsóbban jutnak hozzá az Xbox One-os verzióhoz.

4.
4.
kryszisz
Én a játékot körüllengő utálat miatt eljutottam arra a szintre, hogy soha, ismétlem, SOHA nem fogom kipróbálni, ha egyszer lesz hozzá gépem, akkor se. Egész egyszerűen előre elment a kedvem az egésztől, pedig a 2. részt szeretem, az Origins-t pedig egyenesen imádom, és erre is bizakodóan tekintettem...aztán kb minden hírnél az "ez egy fos" kommentáradattal találkozom csupán, ami annyira bennem maradt mostanra, hogy egyszerűen nem tudnék elvonatkoztatni tőle játék közben sem. Marad a Mass Effect:/
3.
3.
gildesh
Az nem egy nyúl, hanem egy nug ;) (nem tom minek fordították az originsben)
2.
2.
godach
Érdekes játék ez. Nagyon magára tudja haragítani az embereket. Kénytelen leszek kipróbálni, hisz van aki az egyik hónapban még imádja, míg a másikban csak fröcsög róla ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...