Megvan a Deus Ex: Mankind Divided dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha nem is jelenik meg idén, legalább nem kell sokat várni a Deus Ex: Mankind Dividedra. A készítők ma bejelentették a premier dátumát, sőt a gyűjtői változatról és az előrendelői akcióról is lehullt a lepel.

A Square Enix bejelentette, hogy 2016. február 23-án kerül boltokba a Deus Ex: Mankind Divided, a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik.


Természetesen az előrendelői akciót sem ússzuk meg, azonban a játék készítői igyekeztek egy kis csavart vinni a dologba: a különböző ajándékok azzal válnak elérhetővé, hogy egyre többen rendelik elő a címet, ráadásul bizonyos szinteken több különböző apróság is elérhető, ezek közül te választod ki a neked tetszőt. A legérdekesebb minden bizonnyal a harmadik és az ötödik szint: előbbi egy extra küldetést ad, utóbbi révén pedig négynapos előnnyel kezdhetik majd a játékot azok, előre bizalmat szavaznak a srácoknak.

És persze lesz gyűjtői változat is: ebben az összes előrendelői extra helyet kapott, miközben a játék maga fémdobozban érkezik egy 48 oldalas artbook és egy Adam Jensen-figura mellett.

1.
1.
Egy napon jelenik meg a Mirror's Edge Catalysttel, alaphangon ez 36 ruppo februarban (ps4-re), fasza lesz:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...