Dátumot kapott az Uncharted 4 is

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Az imént a Sony leleplezte az Uncharted 4: A Thief's End megjelenési dátumát, és természetesen ő sem hagyta ki a ziccert, hogy ránk zúdítson egy nagy adag gyűjtői kiadást és előrendelői akciót.

Kezdjük a kötelező információval: az Uncharted negyedik része 2016. március 18-án kerül boltokba, és mint azt bizonyára tudjátok, PS4-exkluzív lesz.

A hír további része fakultatív olvasmány.

Az Uncharted 4-hez is érkezik ugyanis egy nagy adag gyűjtői kiadás is, a 80 dolláros Special Edition például a következőket tartalmazza majd:

  • Az Uncharted 4: A Thief's End Blu-ray lemeze
  • Fémdoboz, amit Alexander “That Kid Who Draws” Iaccarino tervezett
  • 48 oldalas, keményfedeles művészeti album, aminél a Dark Horse is besegített
  • Naughty Dog-matricák
  • Naughty Dog-pontok, amit a multiban költhetsz el
  • Egy fegyver- és egy karakterskin



A 120 dolláros Libertalia Collector's Editionhöz a fentieken túl jár még:

  • Egy 12 hüvelykes Nathan Drake-szobor
  • További két-két fegyver- és karakterskin, illetve három sapka, Madagascar Sidekick skinek, és a Phurba Dagger Taunt
  • Egy Uncharted 4-es dinamikus téma



Ha digitálisan rendeled elő a játékot a PlayStation Store-ból, tied lehet:

  • Természetesen maga a játék
  • Két karakter- és fegyverskin, illetve Phurba Dagger Taunt
  • Tovább néhány Naughty Dog-pont


Míg a 80 dolláros Digital Deluxe Editionhöz a fentieken túl a következőket kapod ajándékba:

  • További egy karakter- és fegyverskint, illetve két sapkát
  • Két karakter-testreszabási lehetőség azonnal feloldódik
  • Illetve jár még a Triple Pack, ami két multiplayer csomagot és egy single player DLC-t foglal magába - ez utóbbi külön is kapható lesz, 20 dollárért
30.
30.
PS4jacksony
#29: Én úgy gondolom mindenképpen 2016 lehet egy ideális befektetés Ps4 be de még akkor sem leszel elhalmozva úgyhogy jól meg kell gondolni hisz akármilyen jó egy db játékot nem fogsz 5x6x végigvinni és bizony minőségi gémekre években kell gondolkodni .

Különben a teljesen átlagos multicímekért is kemény 17 mátyást kérnek.
2013 megjelent a ps4 ......Lassan 2016-ot írunk és pl: Gran Turismo még a kanyarban sincs.... Kazunori Yamauchi szerint 2017-ben markolhatjuk meg .
Drága kenyér hol van az még ? ? ?

Jelenleg az XBOX ONE címei sokkal csábítóbbak MÁR nem beszélve a nagyszerű kontrollerről ! És a hamarosan megjelenő Forza Motorsport 6-ról.

Remélem a ps4 is magára talál mert nagyon ráférne...
29.
29.
felegyi
#28: Nos egyértelmű hogy utólag pláne megéri konzolba fektetni, de aki megengedheti az tartja a szintet és bepályáz a mostani gen-re... ott annyi hogy FHD +1080p és voala a régi játékokkal is elvagyunk, esetleg olcsón stream formájába játszunk prev-gen játékokkal. Nekem sincs meg minden játék PS4-re, de ha tehetem olcsón felesbe haverral bevszerzük 8ezerért, ami így csak 4... ez sem drágább annyival!
28.
28.
PS4jacksony
#27: Ha van egy erős pc-éd én pl Alienware laptopon xbox 360 receiver ( xbox 360 joy vezetéknélküli pc -hez )-vel használom ugyanúgy tv-re kötve mint egy konzolt.

Így amíg éveket várok egy normális exkluzívra addig remekül elvagyok a pc platformon.

Mi az előnye számomra? ""Szinte ingyen " kipróbálhatom azokat a címeket amikre fáj a fogam és amikért konzolon nem,hogy 17.000-ft de de talán 5-ezret sem adnék.

PS 3 on az egész széria alatt mindössze 12 !!db címet tartottam meg a gyűjteményembe mivel láthatjátok minden játék elkurvul és mindenre jönnek mostmár.
A többi játékot pc-én toltam ki Dead Space és hasonlókat az élmény ugyanaz sőt nagyon sok játék 60 fps-el szakít full hd ban.

Cserébe viszont csupán pár db exkluzívról kell lemondanod...

Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie,hogy mi éri meg neki jobban .
Viszont egyik platform sem jobb a másiknál mindegyiknek van bőven előnye-hátránya...

Ez a konzolgeneráció már messze nem az a konzolos időszak minta kis ps2 ahol jobbnál jobb játékok jöttek csak arra a masinára és nem kurvultak a játékok és nem volt ennyi szarság a játékok körül.
Angri Brids meg kecskeszimulátor meg mindenféle pálcikás mobilos gyászt kiadnak egy Sony Playstation 4-re ? Mennyetek má........

Nem a platformokkal van baj,hanem a vérszegény kínálattal.
Én játékos vagyok és jelenleg egy Ps4 nem tud kielégíteni ezért kombináltam a pc és ps 4 variációt és azt kell mondjam többet játszok pc-én

Csupán azokhoz kívánok szólni akik csak egy platformot engedhetnek meg maguknak és esetleg ps 4 ben gondolkodnak NE ! Még ne........

27.
27.
Tokodboy
#2
Ilyen tvhez es konzolhoz elkene egy dts hd ma hangrenszer.
Egyebkent pcn mennyivel jobb a helyzet exkluzivol teren?
26.
26.
blountex
#18: Igazán?
Talán utána nézhetnél mikor is jelentek meg a felsorolt játékok. 1-2 éven belül.
2006-2008 bezárólag kivéve a Tekken.

Persze hogy nem játszottam a Bloodbornel mert nem is lesz még Ps4em 3 évig legalább mert nem éri meg. Tesztet viszont olvastam róla, és ha nem is, de a Dark Souls alapjaira épül elvégre a fejlesztő ugyanaz.

Until Down talán érdekes lehet (sok infót nem tudok róla), de egyelőre még várat magára a Beyond Two Souls is, bár a HR nem volt rossz. Infamous sose izgatott.

Nem a türelem hiányzik, egyszerűen öntik magukból a remastered szarokat.
Ps3ra elég sok mindent vettem és ott megvilágosultam, hogy csak az exklúzívok miatt érdemes venni konzolt (még Ps2 idejében ez fordított volt), máskülönben jobban megéri Pcn játszani egyrészt pl Mad Max és MGS Vöt belehetett szerezni 15 ezerért ez még a Ps4 Mad Max árát se éri el, másrészt mivel konzol a fő platform így nincs az hogy rövid időn belül elavul a Pc, harmadrészt erre is jön már sok konzolos cím igaz néha elég szar a port, de legalább jön főleg a japós játékok.

Én már sok mindent hallottam az utóbbi időkben, nem vagyok egyik oldalnak sem a fanatizmusa, egyszerűen jelenleg meg van az az oldal amire érdemes befektetni az összes többit hanyagolni. A játék ugyan úgy élvezetes lesz 3 év múlva csak már jóval olcsóbban lehet hozzá jutni majd a Until Danwhoz pl.


25.
25.
Yanez
#23: A "finnyás" szó úgy látom teljesen mást jelent a te szótáradban. Azt pedig, hogy én mivel játszom, nem tudhatod, de könnyű bárkire bármit rámondani.
24.
24.
LAZLOW20
#23: Pont te beszélsz akinek megjelenés óta van Playstation 4-e.Tény hogy nem dobálnak hozzánk minden hónapba 3 tripla A -s cimet,de azért van mivel játszani a Next Gen konzolokon.
23.
23.
PS4jacksony
#17: Pontosan ez a baj a magad fajtákkal,hogy eligénytelenedett potenciális vásárló.
Szinte bármit le lehet nyomni a torkotokon.És ezt kőkeményen ki is használják minden féle több gigás patcheket dobálnak utánnatok csak hallgassatok.

Meg is érdemlitek belőletek van a pénz :)
Nyomjátok 1000-el a Kállof Ratyi -t fotelkatonák . Ez való nektek nem a minőségi játék ha találkoztál volna már ilyennel nem mondanál olyat,hogy a "A gamer játszon, ne finnyáskodjon!

Nyilván a boldban is elfogadot a penészes kenyeret csak azért mert úgy is éhes vagy......Te tudod....


De nekem fontos a minőség amiből sajnos egyre kevesebb van hála nektek akiket le lehet nyűgözni még egy kecskeszimulátorral is !!!
22.
22.
kamgecam
#21: Látod erre nem is gondoltam.
Mindenesetre nagyon dicsérik a Morpheust,én mindenképp akarok majd venni egyet,ha nem is rögtön megjelenéskor.
21.
21.
Yanez
#20: De először is, nem minden cég tervez a Mofreuszra. Másodszor, amit arra terveznek, azt minden bizonnyal anélkül is lehetlesz tolni, ha nem is mindet.
20.
20.
kamgecam
#17: A vicc az hogy pont a sony az aki szállítja és szállította a legtöbb exkluzív címet ez tény.Ps4-re pedig még több fog jönni mint ps3-ra hiszen sokkal jobban fogy.(jobban mint a ps2,ami azért durva :P)
Bár a Project Morpheus miatt lehet nem lesz igazam.Gondolom sok energiát lefoglal arra tervezni a játékokat...
19.
19.
kamgecam
#17: +1
Ne etesd a trollt. :)
18.
18.
kamgecam
#15: "Anno Ps3on 1-2 éven belül mik voltak már?"
Látom az az emlékeid megszépítik a valóságot.
Elég sokat kellet várni amig ps3-ra is elkezdtek csorogni a jobb címek,semmivel sem volt jobb mint most a ps4.
A Bloodborne pedig egy mestermű igazi next-gen exkluzív és nem Dark Souls,látszik hogy nem játszottál vele.Az Infamous is szuper exkluzív lett,jobb mint anno a Resistance első része,Killzone SF-t pedig már kezdetektől lehetett kapni és a mai napig játszok vele.(Nagyon jó a multija a látvány pedig még mindig az egyik legszebb.)Sőt van már egy Until Down is,nekem anno a Heavy Rain volt az egyik kedvenc játékom ps3-ra elég sokat kellett várni rá.Ahhoz képest ps4-re már most van egy HR kaliberű exkluzív játék.
Jó ez!
Persze mondhatod hogy a pohár félig üres,attól még félig tele van.
Türelem jönnek azok a játékok. :)
(bár a mai generációból talán a türelem hiányzik a leginkább,mindent akarnak egyszerre,azt hiszik hogy pár nap alatt össze lehet dobni egy minőségi exkluzív címet.)

Ja,és egyébként én is öreg motoros vagyok,mégis maximálisan elégedett vagyok a játékkínálattal.Még válogatni is tudok,persze attól még nagyon várom az új game-eket. :)
17.
17.
Yanez
#16: Félkész produktumok? Mit eszel te, jóember? :D A gamer játszon, ne finnyáskodjon! Ha én anno ennyit rinyálok, már rég nem űzném ezt a hobbit, mert rájöttem volna, nem nekem való.
16.
16.
PS4jacksony
#3: Valószínű mert kicsi az iger küszöböd ! és bármilyen félkész produktummal le lehet venni a lábadról :)

Én viszont már régi motoros vagyok és nekem is megjelenés óta van ps 4 em.
Amikor megláttam pl:Angry Birds ps4......Annyit mondtam ....na mennyetek a pi.....csába...
15.
15.
blountex
#2: Teljes mértékben egyetértek veled!

Anno Ps3on 1-2 éven belül mik voltak már?
Uncharted, Resistance, NGS, Tekken, Motorstorm, MGS4
Ezek már önmagukban jó játékok voltak és aztán jött a Vanqiush, Killzone, Yakuza stb.

Most a Ps4es kínálat az mi? Lófasz ehhez képest.
Tekken az MGS, de még a Yakuza 5 is esélyes a Pc megjelenésre, innentől kezdve maradt a Gow, Uncharted 4, a GTről nem is beszélek amilyen fos lett az 5-6. része a hetediket már 2000 autóval fogják reklámozni. Driveclub nem izgat, Bloodborne helyett van DarkSouls.
Pc-re gyakorlatilag egy Forza kéne, mert egy normális autós játék sincs rá és ha már a Halo és Geow jön előbb-utóbb ez is fog jönni.
13.
13.
PaprikaJancsi
#12: Én sem vagyok egy kitartó, ami több mint 10 óra, annál 50% az esély, hogy abbahagyom.
12.
12.
kamgecam
#8: Szeretem az újdonság varázsát.=)
Így szoktam,de azért előbb-utóbb be is fejezem őket.
Van hogy azért hagyok félbe egy játékot mert nem akarom hogy vége legyen.
Persze az én készülékemben is hiba van mert nem vagyok igazán kitartó,mindig is becsültem az olyan embereket akik állhatatosak,akár játékok terén akár az életben.
11.
11.
gyerecske
Én is azért nem cseréltem még le a PS3-at PS4-re , mert nincsen rá olyan játék ami érdekelne.A PS erőssége mindig is az exkluzívok voltak.Remélem jövőre már jobb lesz a helyzet.
10.
10.
Stranger
#9: Most mit kell így besértődni? Pont ez az, hogy mindenkinek más az ízlése. Másfél évnyi játék van a platformon, képzeld van min besértődni, ahogy az exkluzív címek is váratnak magukra. Ha neked elég te dolgod, senki sem fog leszidni miatta, de akkor te se tedd, mert más az ízlésed.
9.
9.
Yonkou
#2: Akkor látom még nem találkoztál a ps4 igazi húzó címével, a bloodborne-nal, és persze az új üdvöskét is megemlíteném, ami pedig nem más mint az Until Dawn. Nem érdekel mindenféle játék? Oké, te dolgod. De ettől még van rá játék és kurvajól el lehet vele szórakozni. Ha ez neked nem megy, szabadulj meg tőle, de ez a rinyálás senkinek sem fogy hiányozni.
8.
8.
PaprikaJancsi
#5: Akkor a kommenttelés helyett gyorsan vissza a géphez, és végigvinni őket!
:D
Miért kezdtél el ennyit egyszerre?
7.
7.
Spectrum
#2: Engem tuti nem bántottál meg, hiszen ennyi butaságon csak nevetni tudok. Nemrég vettem egy 2 TB-s HDD-t a PS4-be és csaknem betelt, ennyire nincs játék erre a konzolra. És persze messze nincs meg nekem minden nagy cím.

Jó fogalmazott a #3... ezt a rinyát...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...