A hétvégén ingyen játszható az Evolve

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 1.
  • Hír
Link másolása
A Turtle Rock Studios kooperatív módra kihegyezett shooterét a hétvégén minden érdeklődő kipróbálhatja PC-n és Xbox One-on, ráadásul minden tartalomhoz hozzáférhetnek. Egyedül a PS4-esek maradnak ki a szórásból.

Noha már a második vadászszezon is elkezdődött, az Evolve játékosbázisa alaposan megcsappant a megjelenés óta. Sebaj, a hétvégén minden érdeklődő kipróbálhatja a 4v1-es küzdelmekre kihegyezett kooperatív címet, és utána remélhetőleg sokan rákapnak majd.


A dolog egyetlen szépséghibája, hogy csak a PC-re és Xbox One-ra szól az akció, a PlayStation 4-tulajok kimaradnak belőle. Az ingyenes hétvége szeptember 4-én kezdődik és egészen szeptember 7-ig tart majd. 

Ezalatt az idő alatt rátehetjük a mancsukat mind az öt játékmódra, négy szörny és 18 vadász bőrébe bújhatunk, illetve 19 térképen bizonyíthatjuk jártasságunkat. A Season 1 tartalmaihoz szombaton, a Season 2-éhez vasárnap férhetünk hozzá.

A hétvégén elért előrehaladásunkat továbbvihetjük, ha megvásároljuk a teljes verziót.

12.
12.
zarándok
#6: Azért remélem, az ilyenekből tanulnak majd még az olyan kiadók is, mint a 2K, akik úgy alapjában véve nem szoktak nagyon elszállni pénzügyekben, ha jól tudom. Néha nagyon szúrja már az oldalam, hogy a kiadók azt hiszik, a gamerekről bármennyi pénzt le lehet húzni. Ráférne egy efféle hidegzuhany az Activision / EA / Ubisoft trióra is. A COD élné meg egyszer, hogy átlag 400 játékos nyomja, szerintem lenne ott egy overhaul.
11.
11.
Raam989
En a technical testtel jatszottam ps4-en. Kb 15 percet. Aztan sikitva toroltem le, pont azert mert technikailag nem utotte meg az elvart szintet. Most, a vegleges verzionak adnek meg egy eselyt, de ha nem, hat nem...
9.
9.
Én meg azt se tudtam, hogy ilyen játék egyáltalán létezik...
...aztán rájöttem, hogy rég elfelejtettem :DDD
8.
8.
DON GONDOCS
Én azthittem ez a játék már rég free to play :)
7.
7.
reddevil1015
Emlékszem a betája se működött,pedig terveztem,h megveszem. Most meg ps4re nem adják. Nem akarják,h játszak vele...
Egyébként is 4-én magyar - román...
6.
6.
mestermagyar
#5: Hát akkorát léptek költségben, hogy mindenki megérezte. Egy viszonylag tartalmatlan játék, ami mellé még csak nem is készülhet custom map mint l4d2-ben és még a DLC-k is free to play játék tudási/tartalmi szintjén állnak.

Ez egy 20 dolcsis játék aminek csak ingyen DLC-t és folytonos frissítéseket kéne kapnia. Na akkor állna a közepesen népszerű valve játékok szintjén. Viszont ez így csak egy l4d2 overhaul mod ami köré pénzt is raktak.
5.
5.
zarándok
#2: Rettentő ciki. Igazából emlékszem, hogy mekkora felhajtás volt a játék körül, mielőtt megjelent, még talán Best Of E3 díjat is kapott... erre most "average 440" játékos. :)
4.
4.
#2: Ez tök jó, nem is tudtam hogy van ilyen charts, köszi! :)
3.
3.
mestermagyar
#2: Mellesleg előző gammájuk az l4d2 több játékossal bír mint ez launchkor.
2.
2.
mestermagyar
#1: http://steamcharts.com/app/273350

Alig ismert stratégia játékban többen tolják xd.
1.
1.
Muszáj ingyen demózniuk, mert szerintem eszméletlenül megcsappant ennek a közönsége, egy PS4-es új játék ára az 576-ban (ami a legdrágább) 7500 Ft körüli, szóval igencsak gyengék lehetnek az eladások, jó lenne látni erről valami grafikont, nem? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...