Forza Motorsport 6 - trailer a megjelenéshez

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
Két hét múlva boltokba kerül a Forza Motorsport idei felvonása, a Microsoft pedig jó előre, már ma előtte a megjelenés alkalmából készített előzetest. Kőkemény autópornó ez.

Az időzítés persze nem véletlen, ezzel együtt ugyanis a játék demója is felkerült az Xbox Live-ra. Habár a csomag 12,67 GB-ot nyom, megéri letölteni, elvégre azok, akik kipróbálják a címet a szeptember 15-én esedékes megjelenés előtt, egy új Ford GT-t is kapnak majd a teljes változat mellé. Mármint játékbelit, nyilván.

18.
18.
Aanash
#17: Nálam Forza is:)..meg Halo, Ryse, Gears Of War.
A többi meg úgyis jön mindenre ami érdekel, pl Star Wars Battlefront.
17.
17.
Chelseafan1989
#16: én is azt várom hogy olcsóbb legyen az xo, de a ps4-m biztos nem adnám el!
mondjuk nekem xo csak a forza miatt kell.
16.
16.
Aanash
Amint egy picit lejjebb csúszik (ha csúszik) az xbox one ára tuti beszerzem.
A ps4-en már túl adtam, a forza horizon 2 régóta itt pihen, sajnos megfelelő konzol nélkül csak szemezgetünk, pedig nagyon szeretném már kipróbálni.
Maradnak a gameplay videók és fáj a szívem:)
14.
14.
akifourteen
Most neztem meg a teljes car listet a forza 6-hoz es skacok Michelisz Hondaja is benne lessz azert az nem semmi.
11.
11.
ADMlN
Tegnap este játszottam végig a demo-t és az esős pályától majdnem bepisiltem. Döbbenetes a megvalósítás és ezáltal az élmény. Az esőcseppek a szélvédőn reagálnak az autót érő erőhatásoknak. Az előttem haladó autók felveri a vizet és nehezebb kilátni. A nedves aszfalt jobban csúszik, de ami az igazán durva az a pocsolyák hatása a tapadásra. A szél fújja az esőcseppeket a pálya fölött, ezáltal egy bámulatos, fátylas effektet hoz létre. Ha átmegyek egy felüljáró alatt, akkor egy pillanatra elhallgat az eső, majd újra rákezd.
Ilyen részletességet még nem láttam játékban. Számomra ezzel a demo-val ment át a játék az "érdekesnek tűnik"-ből az "ez nekem kell"-be. Elő is rendeltem.
10.
10.
crashpipi
Esküszöm eddig ez a legjobb megvalósítása az esős feelingnek! A látvány, a hangok, ahogy a mély tócsa elrántja a kormányt... imádom! :D
9.
9.
PaprikaJancsi
#7: A demo tényleg brutális, és van benne egy kis szimulációs érzet már easy-ben is. Milyen lehet nehéz beállításokon. Sohasem tudtam mit mondogatnak itt erről a sebességérzetről. Hát miután az Indycar-ral suhantam rájöttem. Nagyon szép, nagyon epic, és nagyon tartalmas. Alig várom.
8.
8.
p3ti
Kilóra megvettek komolyan!!!
7.
7.
respectpele10
Ez megint parádé lesz, a demo nagyon adja. :D
6.
6.
Chelseafan1989
#3: nekem is ez a terv de remélem lassan már kapok 100 alatt is újonnan.
4.
4.
LAZLOW20
#3: Akarom mondani lettek.(Nagyon kéne már egy szerkesztés opcío)
3.
3.
LAZLOW20
Kegyetlen jó lett az elözetes,az aútok hangeffektjei valami iszonyatosak letek.Azt hiszem a PS4 mellé hamarosan befigyel egy XONE.
1.
1.
Chelseafan1989
Ez az egy játék miatt szeretnék csak XO-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...