HWSW: Három változat jön a Samsung Gear S2-ből

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 1.
  • Hardver
Link másolása
Kétféle házban és 3G-képes változatban kerül piacra a Samsung legújabb, Tizent futtató okosórája, a Gear S2. A készülék a forgatható előlapi kerettel vezérelhető, vízálló és a gyártó szerint mobilfizetésre is alkalmas lesz.

Bemutatta legújabb okosóráját, pontosabban okosóráit a Samsung. A gyártó Galaxy Note 5 és S6 Edge+ okostelefonjainak bejelentésekor már megszellőztetett viselhető készüléke Gear S2 névre hallgat, és a cég eddigi hasonló termékeivel ellentétben kerek számlapot kapott. Az okosóra összesen háromféle konfigurációban lesz elérhető: az azonos specifikációkkal, de eltérő házban érkező Gear S2 és Gear S2 Classic, illetve a Gear S2 3G, amely, ahogy nevéből is sejthető, saját online kapcsolattal rendelkezik.

A Samsung új okosóráiba egységesen egy 1,2 hüvelykes kerek AMOLED kijelző került, 360x360 pixeles felbontással, 302 PPI-s pixelsűrűséggel. A két 3G nélküli változatban egy egyelőre ismeretlen gyártmányú, kétmagos, 1 gigahertzes processzor dolgozik, míg a Gear S2 3G-ben az Android Central értesülései szerint egy Qualcomm Snapdragon 400 található, két 1 gigahertzre állított Cortex-A7 maggal. Mindhárom órába 512 megabájt RAM és 4 gigabájt belső tárterület került, továbbá, ahogy az a viselhető eszközöknél lenni szokott, a gyártó egy sor szenzorral is felszerelte őket (gyorsulásmérő, giroszkóp, fényszenzor barométer, pulzusszámláló).

Érdekelnek a további részletek? Irány a HWSW teljes cikke!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...