PlayStation 4 - ilyen lesz a 3.0-s frissítés

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
A Sony elárulta, hogy milyen változásokat léptet életbe a PlayStation 4 legújabb rendszerfrissítése. A 3.00-s update-tel 10 GB-ra nő a PS Plus-előfizetők online tárkapacitása, és már streamelhetünk a YouTube-ra is.

A korábbi szivárgás nagyjából valós részleteket tartalmazott, most viszont hivatalos információkkal szolgálhatunk a konzol 3.0-s rendszerfrissítéséről.

A változások teljes listáját a hivatalos PlayStation Blogon olvashatjátok, de mi most összefoglaltuk a leglényegesebbeket:

  • PlayStation Plus-előfizetők online tárhelyének kapacitása 1 GB-ról 10 GB-ra nőtt
  • Élesedik a YouTube Live-funkció, amellyel közvetlenül a videómegosztóra streamelhetünk gameplayt
  • Megjelenik az Event hub, amely nyomon követi a kedvenc játékainkkal kapcsolatos közelgő eseményeket, például a dupla-XP-s hétvégéket
  • A Communities menüpont alatt a hasonló érdeklődésű játékosokhoz csatlakozhatunk
  • Videóinkat immáron a Twitteren is megoszthatjuk
  • Felkéréseket küldhetünk azoknak, akik játékközvetítését nézni szeretnénk
  • Screenshotjainkat immáron .png formátumban is lementhetjük


A frissítés Kenshin kódnéven fut és már elérhető a PS4 bétaprogramjában résztvevők számára. Nem tudni még, hogy a nagyközönség pontosan mikor töltheti le.

22.
22.
Cipo3
#3: Hát már senki nem fogja ezt a topicot olvasni, de személy szerint engem zavar, hogy minden felhasználó minden játékot lát és semmi csoportosítási lehetőség nincs. Fent van 50 játék abból játszom 10-el. A legutóbb használt 10 játék (vagy nem tudom mennyi) de ott van az újonnan telepített ingyen játék is amivel én nem játszom csak a fiaim de ott van.

Aztán jó lenne ha fejlesztenék a szülői kontrolt a PS4-en, jelenleg kb 0-val egyenlő.

Nem értem, hogy mért kell egy véres zombis hentelős játék ikonjának megjelennie a 6 éves fiam bejelentkezésénél. És akármikor elindíthatja a játék annyit ír csak ki, hogy mivel nem vagy 16 éves nem beszélhetsz cseten nehogy csúnya szavakat írjon neked valaki miközben kibelezel egy zombit.

Hiányolom, hogy nem lehet BD-ről mkv-t lejátszani, mivel arra mentem a nagyobb filmeket meséket. Nem, nem szeretem a külső winyós megoldást.

Fejlesztenék egy olyan funkciót ha már van nagy video megosztás, hogy gombnyomásra bejönnek a walktrought-ok youtube-ról, ha elakadtál. Én pls mikor ki akartam maxolni a trophy-kat oda vissza rohangáltam a PC és a Konzol között, hogy megtaláljam azt amit valaki már megtalált. (tudom kicsit fura ötlet)

biztos sok funkció eszembe jutna ha még agyalnék.
21.
21.
Kobe24
#20: Ok lol nem igazan talaltam hibat csak elutottem mondjuk a telefonon kerlek bocsass meg mert kulonben nem fogok tudni aludni max majd akkor ha osszeesem a faradtsagtol!! Oklol ott tali meg mindig!!
20.
20.
Thevon
#19: Tanulj már meg írni ember. -.-
19.
19.
Kobe24
#18: Ok lol ott tali!!!!
18.
18.
delphijos
#17: "engem aztan hot nem izgat h van e ilyen vagy nincs ilyen h Remove!"

Akkor meg nem igazán értem a "kirohanásodat", meg más leoltását. Ha valakinek jól jönne ez, miért baj ha megmondja? Kéne egy kis tolerancia. Tessék, kamgecam örül a Youtube live-nak. Én sosem fogom használni. Most ki kéne osztani hogy miért nem játszik inkább, mint hogy ilyen "hülyességgel" foglalkozik? Ugyan már... HaNeki hasznos, mit zavar engem? .
Arról nem beszélve, hogy pont amiről a vita van, nem ténylegesen megvalósult feature, hanem "öteletelés".....
16.
16.
kamgecam
Jesz fájnali,youtube live funkciónak és a 10 gb-nek nagyon örülök!
A nat type-ot én is remélem hogy orvosolják,mert bár nem gyakran fordul elő de amikor igen az idegesítő!
15.
15.
delphijos
#10: Namost kérem tisztelettel, az ÖSSZES játék ugye nincs kint a "főmenüben" ( és nem is akar kirakni mindent az ember ), vagy helyhiány miatt törölt az ember egy játékot, amit késöbb megint leszedne , na az ilyenekért a library-ba kell bemenni, és igenis zavaró a sok "szemét" amiről viszint tudja az ember hogy többet nincs rá szüksége. Amúgy meg Téged nem értelek, ha téged nem zavar, oké de nem elférne egy olyan lehetőség az option gombra hogy "Remove"? Vagy Neked ez gondot okozna? Ha meg nem, akkor miért is gond hogy másnak meg hiányzik? Én pl. sosem streamelek semmit, de nem fáj hogy benne van a lehetőség, más biztos használja. És ha ott valamilyen kényelmi funkció hiányzik, tegyék bele. Ne nekem, másoknak.
12.
12.
lacinho01
Azt kéne eljutattni a fejeseknek hogy ha nincs net illetve nem tud csatlakozni a psn-re is tudjak játszani a saját azaz nem ps plusz játékaimmal ha már megvettem. Mert kurva dühitő hogy kifizetek 20 fontot egy játékért és letiltja a hozzáférésem.
11.
11.
Kobe24
#6: Komolyan ilyen faszsagba belkotni -.-
10.
10.
Kobe24
#6: Jezusom azert bele ne halj hogy ott kijelzi mit szedtel le :((( te erre hasznalod a konzolod hogy nezegeted h mik vannak a libraryben?
9.
9.
Spectrum
Jaja, 1 GB-ről 10-re növelni az online mentési tárhelyet valóban haszontalan... Már csak ezért megéri nekem a 3.0.
8.
8.
Yanez
#6: "Arra, hogy nagyon kevesen streamelnének youtubera meg osztogatnának meg videót twitteren."

Ugye most viccelsz? 2015-öt írunk, és sajnos ez egy népszerű opció kicsiny világunkban.
7.
7.
doma100
Egyetértek delphijos kommentjével.
6.
6.
Szelenas
#3: Arra, hogy nagyon kevesen streamelnének youtubera meg osztogatnának meg videót twitteren. Sokkal hasznosabra dolgokat is lehetne csinálni, pl amit #4 mondott és azt a trophyknál is megcsinálni, nagyon felbasz hogy a sok demo ott is megvan
5.
5.
deviques
#3: Gyorsabb PS Store. Nálam mindig hihetetlenül lassan működik konzolon.
4.
4.
delphijos
Például a "Download" listából miért kell EGYENKÉNT kézzel törölgetni azokat az elemeket amik lejöttek, és települtek is. "Upload" szintén. Nekem személy szerint nagyon zavaró hogy a "Library" tulajdonképpen egy download history, és kitörölhetetlenül ott állnak benne pl. a letöltött demo-k, amiket a büdös életben nem fogok még egyszer leszedni. Nekem hasznos lenne ha ott is működne az option gomb, mondjuk egy "remove" opcióval. Igy hírtelen ennyi jutott eszembe.
3.
3.
Effecta
#2: Nem kötekedésből, de mire gondoltál konkrétan?
2.
2.
Cipo3
Mért érzem azt, hogy a 26 millios PS4 táborból ezek a szuper fejlesztések 500 embert érintenek? Mért nem fejlesztenek hasznos funkciókat?
1.
1.
Szelenas
Azta micsoda hasznos frissítések...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...