Frissült a Killing Floor 2, a hétvégén kipróbálhatjuk

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők szerint most ötven százalékkal több tartalom került bele a Killing Floor 2-be az ingyenes Incinerate ‘N Detonate csomaggal. Ráadásul a hétvégén ingyen játszhatunk a kooperatív módra kihegyezett. zombis shooterrel.

Habár a Killing Floor 2 jelenleg is Early Access-státuszban leledzik, már rá sem lehet ismerni a játékra. A legújabb frissítés például 50 százalékkal több tartalommal bővíti ki a meglévő felhozatalt.

Az Incinerate ‘N Detonate csomagban (a kötelező hibajavításokon felül) két új perköt, két új térképet, új fegyvereket, Berserker képességfát találunk, a játék immáron támogatja az NVIDIA PhysX Flex technológiát, a meccsek végén frissített statisztikát kapunk, de szavazhatunk a következő térképről, illetve kirúgásra váró játékosokról is. Új achievementek és új Steam Workshop-funkciók teszik fel a pontot az i-re.

És most jön a slusszpoén: szeptember 3-tól, azaz ezen a hétvégén minden érdeklődő kipróbálhatja a Killing Floor 2-t a Steamen, ráadásul 33 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá a kooperatív címhez.

6.
6.
Neurotic
#4: Az early access megjelenéskor alap kasztok hiányoztak a játékhoz és még a kezelőfelület sem volt teljesen kész. Pályák szintén alig. Én ezt nem nevezném "kész" játéknak és a fejlesztők is úgy nyilatkoztak a steamen, hogy a teljes játékban lesz bőven tartalom még. A korai hozzáférés is azt jelenti, hogy megveszed a játékot mielőtt még kész lenne.

Nekem ez "free content pack" olyan csengésű mint ha azt mondanák, hogy még én köszönjem meg, hogy befejezik a játékot és nem kell érte még külön fizetnem :D
5.
5.
TheNick
Az 1 nagy kedvenc volt, így követtem a híreket a 2-vel kapcsolatban is. Bármennyire is brutálisnak tűnik, elég lassan haladtak eddig, de ezzel a patch-el egy lépést végre tettek előre. Biztos kipróbálom majd és lassan be is húzom.
4.
4.
Argetlam
#2: A játék az early acces megjelenéskor már játszható és kész volt csak tartalom kellett bele szóval ez nem pofátlanság a kf sorozathoz mindig is így jöttek a dlc-k/tartalmak...
3.
3.
pjoco
Ez alaphoz tartozik. Szóval jah ezt én kifizettem mikor megvettem 20 euróért.
Tegnap már toltam. Tetszik a Demo kaszt.
2.
2.
Neurotic
Szerintem pofátlanság, hogy egy korai hozzáférésű játék frissítését úgy harangozzák be, hogy "free content pack". Az emberek előre kifizették érte a pénzt, hogy kapjanak egy teljes játékot. Én valahogy nem érzem abban az "ingyenességet" ha a fejlesztők azt a játékot meg is csinálják.
1.
1.
shooter1234
Az új perkeket meg mapokat úgy is ki lehet próbálni, hogy steamben jobb klikk a killing floor 2 -re, tulajdonságok, béták, és ott lenyitva kiválasztani a részvételt a bétában, aztán ok. Utána máris patchel a játék és kezdődhet a móka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...