Golden Joystick - szavazz a BioShock Infinite-ért!

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
A Golden Joystick Awards szavazása már elkezdődött, a Gamesradar jóvoltából idén is díjazzák a legjobb videojátékokat. Ha te is részt veszel benne, gyakorlatilag ingyen hozzájuthatsz egy PC-s BioShock Infinite-hez.

Elkezdődött a Golden Joystick Awards szavazása a Gamesradaron. Idén huszonhárom kategória legjobbjait választhatják meg az olvasók, ehhez mindössze egy gyors regisztrációra van szükség.

A jelöltek között van a The Witcher 3: Wild Hunt Véres báró című küldetése, a legjobban várt játékok között pedig a Deus Ex: Mankind Divided, a Total War: Warhammer és a Fallout 4 küzd az elsőségért. Az év játéka díjért Rívai Geralt kalandja és a Batman: Arkham Knight között nagy csata dúl majd, persze meglepetések azért lehetnek.

A nyerteseket október 30-án, a londoni O2 arénában ismertetik a szervezők

Igen ám, de miért is érdemes szavazni? Hát a BioShock Infinite-ért! Pontosan ezt kell tenned, hogy bezsákold a steames verziót:

  1. Add le a voksaidat a 33. Golden Joystick Awardson.
  2. A szavazás után hozz létre egy GMG / Playfire accountot.
  3. Kapcsold össze a Steam-accountodat a Playfire-rel (ha még nem tetted meg), ami után kapsz egy voucher kódot, amivel 1 euróért vásárolhatod meg a BioShock Infinite-t a Green Man Gamingen.
  4. Játssz a játékkal, így visszakapod az 1 eurós vételárat, amit aztán bármire elkölthetsz a GMG-n.
35.
35.
Hofi3
1 font, nem 1 euro!!!
31.
31.
Ruga
Amikor egy játék így megosztja a közvélemènyt az általában jó játék. A többi csak ízlés dolga, de abban meg ugye bolond aki vitatkozik :)
30.
30.
hoaw
Furcsa, én abban a tévhitben éltem eddig, hogy ez egy jó játék.
12.
12.
br1Koo
Ahhoz képest, hogy úgy gondoltam a Bioshock-ot nem lehet épkézláb módon folytatni (a kettőt számításba se veszem), az Infinite képes volt rá, és háromszor rávert az első részre, attól függetlenül hogy ugye sokkal egysíkúbb a játékmenet. A sztorival, a hangulattal, Elizabeth-el, és a kis utalásokkal(amik a játék újrajátszásánál nyernek igazán értelmet, és érnek el figyelmet) valami megismételhetetlen játékot hoztak össze.
11.
11.
respectpele10
Legjobb, nemrég vettem meg a season pass-t, aki teheti szerezze be azt is.
5.
5.
markoci555
Nekem nem megy a gépen, de megvan mert jó olcsó volt a 3 az egyben csomag. Úgyhogy ennyit a szavazásról.
4.
4.
Neo1989
Várt játékból nekem 3 is volt az UC 4 , Horizon Zero Dawn, meg a TR :(
Na mind 1.
3.
3.
dcba
#2: Igen sztem is mar akinek kellett az valoban beszerezte vmelyik kiarusitas alkalmaval. Emlekszem a Season Pass en is valami nevetseges aron szereztem be vmikor.
2.
2.
Akinek nincs meg ( és persze egyáltalán érdekli ügye ) a sorozat, az nyugodtan szégyellje magát. Nem is olyan régen volt valami remek kis akció és valami 10 eur-ért adták a három részt egyben... :D
1.
1.
crytek
Playfire reward elmehet a p-ba. Egy ideig adta az acsikért a pénzt aztán kaput.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...