LawBreakers - 22 percnyi fragvadászat

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Az idei PAX Prime-on mutatkozott be a Gears of War alkotójának, Cliff Bleszinskinek új játéka, a LawBreakers, amiről az első gameplay trailer után most egy tartalmasabb játékmenet-bemutatót is elcsíptünk.

A frissen alapított Boss Key Productions első játéka, a LawBreakers egy olyan free-to-play shooter lesz, amiben a mai multiplayer lövöldékre jellemző karakterfejlődés és a klasszikus arénaharcok keverednek. A játék valamikor jövőre fog megjelenni, egyelőre csak PC-re.


Cliff Bleszinski azonban nemrég elárulta, nem tartja kizártnak, hogy később akár konzolokra is megjelenjen a LawBreakers. Egy, a PAX Prime-on adott interjúból ugyanis kiderült, hogy a Boss Key Productions jelenleg csak 40 főt számlál, így nincs elég kapacitásuk arra, hogy párhuzamosan több platformra is fejlesszenek, de ha sikerül partnert találni, akkor jó eséllyel PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz a cím.

A két nagy konzolgyártó egyébként már jelezte, nem lenne ellenükre, ha gépeikre is megjelenne a játék.

A fenti videó sajnos nem egy összefüggő mérkőzést mutat be, hanem az elmúlt napokban a Twitteren megjelent rövidebb montázsokat fűzte valaki össze, de ettől még egész jó képet ad arról, mit is kínál majd a LawBreakers.

9.
9.
Szerintem is olyasmi, mint a Halo, nem bannam ha jonne majd ps4-re :-)
8.
8.
piskóta
#7: Ilyenkor mutatkozik meg, hogy a mai játékok mind egy kaptafára készülnek. Csak a sok hülyét meg lehet téveszteni azzal, ha máshogy van kisminkelve.
7.
7.
biohazard rex
nekem valahogy a Halo jut eszembe róla.
6.
6.
vmiki88
#4: Teljesen más a két játék stílusa. Az Overwatch inkább ilyen taktikus, jól helyezkedős, megfelelő időben kell használni a képességeket (mint egy MOBA-ban), itt meg ahogy látom sokkal pörgősebb az egész.
De én is jobban várom az Overwatch-ot.
5.
5.
PS4jacksony
4.
4.
Perseus84
Sztem bukta lesz az Overwatch mellett.
3.
3.
piskóta
#1: És pont ezért lesz sikeres. Bleszinskinek sikerült a legmegfelelőbb hullámot meglovagolnia. Én meg annyira, de annyira várom már 2016-ot, hogy olyan játékokkal játszhassak, amikkel az elmúlt 10 évben is játszhattam... ja várj... nem, mégsem.
1.
1.
logic5
Tudjuk, tudjuk... Olyan mint a COD... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...