Destiny: The Taken King - dátumot kapott a raid

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Szerencsére nem kell sokat várni a Destiny következő, legújabb raidjére, a King's Fallra, az ugyanis három nappal a Destiny: The Taken King megjelenése után már élesedni fog. Állítólag ez lesz az Oryx-sztori tetőpontja.

Bár pár nappal ezelőtt még nem lehetett tudni, hogy mikor indul el a Destiny következő nagy raidje, a King's Fall, a tegnapi livestream során azonban Luke Smith rendező elárulta, nem kell rá olyan sokat várni.

A Destiny történetének legnagyobb raidjének ígérkező King's Fall ugyanis a Destiny: The Taken King kiegészítő után három nappal később, vagyis szeptember 18-án veszi kezdetét. Smith szerint ez lesz az Oryx-sztori tetőpontja.

Az új expanzió egyébként rengeteg újdonságot hoz magával. Egyrészt Ghost eddigi hangja, Peter Dinklage helyett Nolan North veszi át ezt a szerepet, így talán kicsit több élet költözik a játék lebegő robotjába - még ha fura paradoxonnak is hangzik ez. Emellett a The Taken Kingből eltűnik a Light-rendszer, illetve negyvenes szintig emelkedik a szintsapka is. Átdolgozásra kerül a sokat kritizált lootrendszer, így végre a játékos felszereléseit is figyelembe veszi majd a játék.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...