World of Warships - két hét, és kihajózunk

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Wargaming bejelentette, hogy mikor élesíti a legújabb multiplayer játékát, a World of Warshipset. A csatahajó-szimulátor bőséges tartalommal indít, 80 gépezet felett vehetjük majd át az irányítást.

A World of Warships végleges változata szeptember 17-én rajtol egész pontosan, és négy kaszt 80 különböző hajóját vehetjük majd kezelésbe. Ahogy a World of Tanks, úgy a csatahajós játék is ingyenesen tölthető le.


A játék nyílt bétatesztje abszolút sikeres volt a készítők szerint, azt írták, hogy több mint 2 millió játékos vett részt benne, akik átlagosan napi 3 órán át mulattak a tengeren. A World of Warshipset egyébként mi is kipróbáltuk a nyáron, tartalmas élménybeszámolónkat erre találjátok!

Fent a játék egy újabb fejlesztői naplóját nézhetitek meg, ez a program alatt futó motorról szól.

7.
7.
AnFionn
#6: A WoWs-ot gyártó vállalat megvette a Master of Orion licence-t, így most az egyik studiójuk készít egy űrhajós játékot. Többet nem tudok erről...
6.
6.
Ecneb
#5: Hol lehetne erről bővebbet megtudni?
5.
5.
Cooper911
#1: Álitólag valami űrhajós lesz a következő, de még semmi konkrét infó nincs.
Szántani meg ott a loltraktor :D
4.
4.
Cooper911
#2: 15000 játékos. Ma eddig 4500 lépett be. Soknak már 3000 körüli csatája van csak az open betában. Nem olyan nehéz azt összehozni.
http://www.warshipstats.com/
3.
3.
Guba32
Hajaj...Remélem One-ra nem jön,mert mióta feltették a WoT-ot csak azzal játszom...És ezt sem tudnám megállni,másra meg nem jutna időm...
2.
2.
Füles
Soknak tűnik nekem az a napi 3 órás átlag játékidő. Bár lehet, hogy ennyi kocka nyomja :) Amúgy én is belekóstoltam a játékba, csak túl sok időt kellene belefektetni, hogy megszerezzem a magasabb tierü hajókat.
1.
1.
RayErizo
World of Wartractors - Két hónap, és megyünk szántani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...