Borderlands - már Xbox One-on is játszható

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb játékkal bővült az Xbox One visszafele kompatibilitási kínálata. A sort ezúttal a Gearbox sikersorozatának, a Borderlandsnek az első epizódja bővíti. A Preview Program tagjai már nyüstölhetik is a 2009-es játékot.

Ugyan még mindig tisztázatlan, hogy milyen és mennyi játékkal indul idén ősszel az Xbox One visszafelé kompatibilitási funkciója, azért egy-egy új címről időről időre lehull a lepel. Legutóbb a Deus Ex: Human Revolution kapcsán lehetett biztató híreket hallani, most pedig a Borderlands kapcsán derült ki, hogy biztosan részese lesz a programnak.

A Preview Programban részt vevők már neki is állhatnak nyüstölni a 2009-ben megjelent sci-fi shootert. Szuper hír a rajongóknak, hogy a játékhoz megjelent összes DLC-t, illetve a korábbi mentéseinket és az achievementjeinket is átvihetjük az Xbox One-ra, így nem kell mindent a nulláról kezdenünk.

4.
4.
dcba
#3: Szted miert irtam, h ostoba kerdes? :). Csak biztosan tudni akartam, sosem lehet tudni, mivel ezeknek a jatekoknak az ertek lassan a nullahoz konvergal, ezert gondoltam ra, h van esely arra, h utana nem kell a lemez.
3.
3.
negyven2
#2: Be kell tenni a lemezt és letölti netröl a játékot, nem telepíti fel. És amíg játszol vele, bent kell, hogy legyen a lemez is! Máskülönben hogyan akadályozod meg, hogy egy lemezzel ne a fél ország játszón :D!
2.
2.
dcba
Azt meg tudja mondani valaki, h mi a helyzet a lemezes kiadasokkal? Ugyanugy be kell tenni a lemezet es feltelepiteni? Utana meg minden alkalommal bent kell legyen a lemez? Osotba kerdes de ha vki tudja lesullyedhetne a szintemre es megmondhatna, hogyan mukodik ez az egesz a lemezes jatekokkal. Koszi elore is.
1.
1.
Uborka2
Ez az még jó hogy benne vagyok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...