Advanced Warfare - ennyi volt, itt az utolsó DLC

Link másolása
Immár nem csak az Xbox 360- és Xbox One-tulajok játszhatnak a Call of Duty: Advanced Warfare utolsó kiegészítőjével - a Reckoning mától PC-re és a PlayStation platformokra is elérhető.

PC-re, PS3-ra és PS4-re is megérkezett a tavalyi Call of Duty: Advanced Warfare utolsó DLC-je, a Reckoning. A kiegészítő négy új multis térképet (Overload, Qarantine, Fracture, Swarm) tartalmaz, visszatérnek az Exo Grapple playlistek, illetve lezárul a kooperatív zombimód története is. A DLC része a szezonbérletnek, ha ilyened nincs, akkor 14,99 dollárt kell leszurkolnod érte.


A CoD-rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, mivel ebben az évben sem maradnak Call of Duty nélkül. A Black Ops 3 bétája nemrég zárult le, és egyelőre úgy tűnik, hogy a multiplayer része a játéknak még mindig nagyon szórakoztató - tesztünket egyébként erre találhatjátok. Érdekesség, hogy a Sony és az Activision megegyezésének hála a Black Ops 3 DLC-i ezentúl a PlayStation-platformokon lesznek hamarabb elérhetőek.

4.
4.
PS4jacksony
Na most kéne abbahagyni és pihentetni egy jó ideig ezt az egész modern lövöldét.


Csináljanak mostmár megint valami ütős átgondolt második világháborús játékot !
3.
3.
logic5
#2: PC-n semmi gond nem volt kimaxolva sem...
2.
2.
nevetseges, hogy mindig amelyik platform az elso szamu, azon nem vagy alig laggol, a tobbin meg jatszhatatlan. Most majd a boxosok meglatjak milyen fos volt idaig minden cod ps-en...rohej h ezigu van.
1.
1.
Spectrum
Nqgyűn jó a 4 új multi pálya, telitalálat az összes!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...