Minecraft: Story Mode - nincs messze a megjelenés

Link másolása
Hivatalos bejelentés még nem történt, azonban az egyik webshop idő előtt leplezte le a Minecraft: Story Mode lemezes megjelenését. Úgy tűnik, hogy már 1-2 hónapon belül kipróbálhatjuk a játékot.

Tavaly decemberben jelentették be a beszédes nevű Minecraft: Story Mode-ot, melyet a Telltale Games készít. A játékról júliusban többet is megtudtunk, most pedig a GAME-nek hála idő előtt kiderült a pontos megjelenési dátum is. A webshop azóta már eltávolította kiírást, mely szerint a játék dobozos változata PS4-re és Xbox One-ra november 10-én, Xbox 360-ra és PS3-ra pedig november 30-én jelenik meg. Fontos hozzátenni azonban, hogy a Telltale egyik korábbi tájékoztatása szerint a játék először digitálisan lesz elérhető, így lehet, hogy már októberben elérhető lesz a Minecraft: Story Mode.

A játék a Telltale szokásainak megfelelően szinte minden platformra megjelenik, sőt ez az első címük, ami Wii U-n is tiszteletét teszi.

4.
4.
mestermagyar
#3: Egy szó: Teljes sandbox. Nomeg nem veszi hülyébe a játékosokat DLC-vel, limitált multival, avagy leegyszerűsített játékmenettel. Nem sok sandbox survivalban van elektronika példának okádék.
3.
3.
logic5
Én a mai napig nem értem, hogy lehet ezért a játékért oda lenni... Mondjuk Miley Cyrust is imádja a nép....
1.
1.
Levente008
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...